Στο diogenis-press εξέφρασε την άποψή του για την ολική απαγόρευση του καπνίσματος ο πρόεδρος του ΣΕΓΕΣ κ Ντούσικος.

Ντούσικος:"Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ουσία ενός νόμου περί προστασίας πολιτών και ανηλίκων. Για λόγους εκφοβισμού μόνο προσπαθούν να επιβάλλουν μέτρα πρόχειρα σχεδιασμένα και τα οποία δεν θα έχουν καμία τύχη όπως και τα προηγούμενα.

Οι επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης δαπάνησαν πολλά χρήματα προκειμένου να δημιουργήσουν χώρους καπνιζόντων και μη καπνιζόντων και μέσα σε ένα χρόνο μια άλλη κυβέρνηση έρχεται να αλλάξει και να ανατρέψει τα δεδομένα αδιαφορώντας για το κόστος της επένδυσης και μέσω σοβαρών επιπτώσεων από την οικονομική κρίση προσπαθούν να εφαρμόσουν μέτρα τα οποία θα επιφέρουν ολοκληρωτική καταστροφή του κλάδου.

Η ψυχαγωγία και η διασκέδαση είναι συνυφασμένη με την ευχαρίστηση και την ηρεμία του πολίτη-πελάτη και το μόνο που ενδιαφέρει τους μηχανισμούς του κράτους είναι επικοινωνιακά να δώσουν μήνυμα ότι δήθεν ενδιαφέρονται για την υγεία μας."


You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "Ντούσικος: Πολλά προβλήματα φέρνει η απαγόρευση του τσιγάρου"

  1. Ανώνυμος Said,

    Σε ποιες επιχειρήσεις αναφέρεται; Στην Κορινθία δεν υπάρχει ούτε για δείγμα κάτι τέτοιο (εκτός 1/2 που είχαν μεριμνήσει πολύ καιρό πριν).

    Φτάνει ποια η κοροϊδία, πρόστιμα παντού, σε καταστηματάρχες και παραβάτες.

    Posted on 31 Αυγούστου 2010 στις 12:49 μ.μ.