Σας είπαμε από χθες ότι σήμερα στο Diogenis-press θα διαβάσετε πράγματα για τη συνάντηση του Λεχαίου που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού !

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς πέρασε δύο ολόκληρες ημέρες στην Κορινθία. Επρόκειτο για επίσκεψη κορυφής μιας και στην παραμονή του τον συνόδευσαν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Σ.Δήμας και ο Γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ, Α. Λυκουρέντζος.

Ποτέ ξανά δεν είχε γίνει τόσο μαζική επίσκεψη κορυφαίων στελεχών της ΝΔ στο νομό για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνήθως οι κορυφαίοι έρχονταν για λίγο, συμμετείχαν σε κάποια συνεδρίαση και έφευγαν αμέσως πίσω για την Αθήνα. Σαμαράς, Δήμας και Λυκουρέντζος ήρθαν στην Κορινθία για να κλείσουν μέτωπα και ήταν αποφασισμένοι να διαθέσουν όσο χρόνο χρειαζόταν !

Το κεντρικό θέμα της εξόρμησης ήταν η βολιδοσκόπηση του νομάρχη Ν.Ταγαρά και το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο συνδυασμό του Δ.Δράκου για τις περιφερειακές εκλογές. Για το λόγο αυτό δεν ενημερώθηκε κανείς άλλος για την επίσκεψη του Σαμαρά πέραν των άμεσων εμπλεκομένων επί του θέματος.

Και τα τρία κορυφαία στελέχη ήταν πολύ καλά διαβασμένα για τις πολιτικές ισορροπίες του νομού, ισορροπίες που χρησιμοποίησαν κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που έγιναν, έτσι ώστε να διαμορφώσουν τις εξελίξεις. Το όλο θέμα εξελίχθηκε σε μια σκακιέρα τακτικής και διελκυστίνδα για γερά νεύρα, μιας και πάντα κάτω από κάθε κουβέντα εξελισσόταν παράλληλα μια ολόκληρη άλλη ιστορία ...

You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "Τι συζητήθηκε στη συνάντηση του Λεχαίου"

  1. Ανώνυμος Said,

    Sorry ρε Γιάννη αλλά που είναι το αποκλεισιτκό σε όσα γράφεις τώρα εδώ; Ότι ήρθε ο Σαμαράς το ξέρουμε, ότι ήρθε με συνοδεία τον λυκουρέτσο και τον Δήμα επίσης. ότι έμεινε ο Σαμαράς για δυο μερες το ξέρουμε επίσης ξερουμε επίσης και που έμεινε το βράδυ (αυτο ήταν αποκλεισιτκό του Γιανιδάκη). Οτι ήρθαν για να συζητήσουν για τον ταγαρά το ξέρουμε και αυτό. Ποιο είναι το αποκλεισιτκό στην συγκεκριμένη ανάρτηση;

    Posted on 31 Αυγούστου 2010 στις 3:59 μ.μ.