Ο ρόλος του Κ.Κόλλια

31.8.10 Αναρτήθηκε από diogenis
Όπως έχουμε γράψει και άλλη φορά ο Κώστας Κόλλιας έχει εξελιχθεί πλέουν ουσιαστικά, πρακτικά και με την κομματικές ευλογίες στον απόλυτο ρυθμιστή των νεοδημοκρατικών δρώμενων στην Κορινθία.

Αυτό βέβαια ισχύει μέχρι του σημείου που δεν θα διαταραχθούν για τον οποιοδήποτε λόγο οι σχέσεις του και οι ισορροπίες με τον Σταύρο Δήμα. Εκεί έχει διαμορφωθεί πια μια ισορροπία πολύ ευαίσθητη που χρειάζεται συνεχώς πολύ προσεκτικούς χειρισμούς από την πλευρά του βουλευτή.

Όπως έγινε και στην περίπτωση των δημοτικών συνδυασμών της Κορινθίας, ο Κ.Κόλλιας ανέλαβε δράση και για τις εκλογές της Περιφέρειας δίνοντας τις δικές του προτάσεις για τις κορινθιακές συμμετοχές. Το όνομα του Ταγαρά δε μπορούσε να λείπει από το μπλοκάκι και μάλιστα να βρίσκεται και στην πρώτη θέση, μιας και όλοι γνωρίζουν και τη δυναμική του και την απήχηση που έχει στην κοινωνία και το εκλογικό σώμα της Κορινθίας.

Η επιχείρηση "Ταγαράς" ξεκίνησε από το προηγούμενο βράδυ σε γνωστό κατάστημα της Κορινθίας και όλα έδειχναν ότι την επόμενη μέρα στο Λέχαιο θα γινόταν η τελική κουβέντα ενώπιον των υψηλόβαθμων στελεχών για να κλείσουν και οι σχετικές δεσμεύσεις.

Ο Κόλλιας ήταν έτοιμος για το "colpo grosso" που μετά το κλείσιμο του θέματος "Γιώτη" θα χρεωνόταν στα σαφώς υπέρ του πολιτικά χαρακτηριστικά και την τελική σύμπλευση του Ταγαρά !

Ήταν όμως τόσο απλά τα πράγματα ;



You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Response to "Ο ρόλος του Κ.Κόλλια"

  1. Ανώνυμος Said,

    σιγα μην χρεωθει στον κολλια η συμπλευση του ταγαρα
    τι λετε ρε παιδια
    μιλατε για φοβερα ανομοια μεγεθη
    καμμια συζητηση δεν εγινε παρουσια του κολλια
    κανεναν ρολο δεν επαιξε
    εκτος απο διακοσμητικο
    μην τρελλαθουμε και τελειως

    Posted on 31 Αυγούστου 2010 στις 12:30 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    ΑΝ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΦΟΒΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η Ν.Δ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ
    ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙ ΒΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΙΑΛΙΑ

    Posted on 31 Αυγούστου 2010 στις 5:06 μ.μ.

     
  3. Ανώνυμος Said,

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
    Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ

    Posted on 31 Αυγούστου 2010 στις 5:52 μ.μ.