Ο Κώστας Λογοθέτης είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει προκαλέσει και δεν έχει δημιουργήσει σκάνδαλα στην προσωπική αλλά και στην δημόσια ζωή του.
Είναι καλός επιστήμονας και συνετός άνθρωπος κάτι που αναγνωρίζουν όλοι.
Το περιβάλλον του είναι άνθρωποι που και αυτοί δεν έχουν εμπλακεί ούτε σε μικρά ούτε σε μεγάλα σκάνδαλα.
Ανθρωποι που δεν είναι μισθοφόροι και δεν παζαρεύουν απο συνδυασμό σε συνδυασμό θέσεις και οφίτσια..!
Ο Κώστας Λογοθέτης προέρχεται απο μία δημοκρατική οικογένεια και έχει και ο ίδιος προσωπικά ακολουθήσει ανάλογη πορεία. Κανείς δεν μπορεί να του χρεώσει διάσπαση του ΠΑΣΟΚ ακόμα και όταν διεκδικούσε το χρίσμα του κόμματος.
Γενικά δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα στον πολιτικό του χώρο ούτε και στους ανθρώπους του. Κάποιοι που τον κάνουν ανοικτό πόλεμο είναι γιατί δεν του αναγνωρίζουν το δικαίωμα να γίνει δήμαρχος..
Το ποιοί είναι αυτοί είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο..!
Επίσης να σημειώσουμε οτι στα μεγάλα θέματα του Λουτρακίου πάντα συντάχθηκε με την πλευρά όσων διεκδικούσαν την ανάπτυξη και την διαφάνεια. εν έλειψε ούτε απο αυτά τα προσκλητήρια που έκαναν οι κοινωνικές δυνάμεις.
Και όταν κανείς ξέρει όλα αυτά αναρωτιέται γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν τον στηρίζει όπως είναι λογικό και οφείλει να κάνει.
Ο ίδιος θέλει να διατηρήσει την αυτονομία του συνδυασμού του ο οποίος έχει ήδη κάνει αίσθηση αλλά και ο πολιτικός του χώρος πρέπει να δεί την νέα πραγματικότητα..!
Είναι προς τιμήν του οτι ο κ. Λογοθέτης δεν παρακάλεσε κανέναν και δεν έταξε λαγούς με πετραχήλια σε άθλιους μισθοφόρους.
Κινείται καθαρά και καταθέτει την πολιτική του πρόταση προς όλους χωρίς αποκλεισμούς και υπονοούμενα.
Η κοινωνία θα αναγνωρίσει αυτή την υποψηφιότητα και θα δεχθούν ηχηρή ήττα όσοι επιδεικτικά αγνόησαν τις επιταγές των καιρών και την αηδία που νοιώθει ο κόσμος για τα λαμόγια.
Ευτυχώς για τον ίδιο αλλά και την πορεία του δεν άκουσε τις σειρήνες και έμεινε μακριά απο το εκλογικό νυφοπάζαρο.
Είναι η μεγάλη ποιοτική διαφορά στην εκλογική μάχη και θα αναδειχθεί και σε παιχνίδι προσωπικών και μόνο συμφερόντων και μάλιστα χυδαίων συναλλαγών απο κάθε πλευρά..!
Αυτός ξεχωρίζει...!
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ο Κώστας Λογοθέτης δίνει έναν πολύ έντιμο αγώνα στο Λουτράκι..!"