Οι πολίτες του Κιάτου αντιλαμβάνονται τι παιχνίδια παίζονται.

Οι πολίτες του Κιάτου γνωρίζουν οτι σε συνεδριάση του δημοτικού συμβουλίου Φενεού ο δήμαρχος ανέβηκε πάνω στα έδρανα και φώναζε;


Εμείς σήμερα θα αποδείξουμε οτι κάποιοι έχουν λόγο και μάλιστα σοβαρό να ΣΠΡΩΞΟΥΝ όσο μπορούν τον κ.Σταματόπουλο για να αποδομήσουν ότι υπάρχει στο Κιάτο.

Ο κ. Σταματόπουλος τον οποίο φέρνουν τάχα...ως Μεσία απο τον Φενεό για να κάνουν ζημιά στον Τάσο Χωρέμη δεν είναι καθόλου αθώα περίπτωση..!
You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Response to "Ποιοί σπρώχνουν τον Μεσία..Σπύρο Σταματόπουλο;"

  1. Ανώνυμος Said,

    Αλλο ενα υπουλο και βρωμικο προεκλογιο χτυπημα στον σταματοπουλο απο την εφημεριδα σας αμεσως μετα απο τα αποτελεσματα του γκαλοπ στο κιατο.. το συμφερον σας ειναι ειναι ο ζαχαριας και ο χωρεμης οι οποιοι πληρωνουν να εχουν την στηριξη σας??? ξερετε οτι ημουν διπλα στην σφηκα σαν "συνεργατης" αλλα με τις πρακτικες σας προεκλογικα και τις λασπες που εξαπολυεται αρχιζω να αναθεωρω..

    b.t

    Posted on 15 Οκτωβρίου 2010 στις 10:09 π.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ

    Posted on 15 Οκτωβρίου 2010 στις 10:48 π.μ.

     
  3. Ανώνυμος Said,

    ΕΛΑ ΡΕ..ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ...
    ΚΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΕΜΗ...
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ..

    ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΣΠΥΡΕΤΟ;

    ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΦΕΝΕΑΤΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ...

    Posted on 15 Οκτωβρίου 2010 στις 11:24 π.μ.

     
  4. diogenis Said,

    Κύριε b.t.

    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΣΦΗΚΑΣ.
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ;
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΦΕΝΕΟ;

    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ

    Posted on 15 Οκτωβρίου 2010 στις 11:37 π.μ.

     
  5. Ανώνυμος Said,

    ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΝΕΟ ΑΣ ΠΑΝ' ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΕΝΕΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑ

    Posted on 15 Οκτωβρίου 2010 στις 11:57 π.μ.

     
  6. Γ.Κ. Said,

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΑΘΥΤΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΘΡΟΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΕ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΝΑΕΙ! ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

    Posted on 15 Οκτωβρίου 2010 στις 12:01 μ.μ.

     
  7. Ανώνυμος Said,

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΣΩ ΕΦΟΡΙΑΣ . Ο ΧΩΡΕΜΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ

    Posted on 15 Οκτωβρίου 2010 στις 2:52 μ.μ.