Το Diogenis-press επικοινώνησε με την Άννα Τσουραπά, μια από τις νεότερες συμμετοχές στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Σκούρα.

Η νεαρή Άννα μεταξύ άλλων μας είπε :

"Οι δημοτικές εκλογές είναι μια ευκαιρία για τους ανθρώπους που συνειδητά απορρίπτουν την παθητική στάση απέναντι στα κοινά, στην πολιτική δηλαδή, να δείξουν ότι η συμμετοχή, η αλληλεγγύη και η εργατικότητα δεν είναι ούτε ξεπερασμένες έννοιες, ούτε κενό γράμμα. Είναι μια ευκαιρία για εκείνους που ξέρουν τα προβλήματα του τόπου τους, που τον ζουν καθημερινά, που μοιράζονται τις αγωνίες και ακούν τις ιδέες των συμπολιτών τους, να διεκδικήσουν ρόλο στη διαμόρφωση των αποφάσεων που αφορούν την καθημερινότητα και το μέλλον τους.

Στη δύσκολη σημερινή οικονομική συγκυρία, η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ο θεσμός που έχει τη δύναμη να προσφέρει στην αναβάθμιση της ποιότητα της ζωής μας. Μπορεί να γεννήσει τις προϋποθέσεις εκείνες που χρειάζονται για την ενδυνάμωση των δεσμών της κοινωνίας μας. Όλα αυτά απαιτούν ανθρώπους με όρεξη όχι μόνο για προσωπική δουλεία αλλά να συνεργαστούν και να συνθέσουν απόψεις σε τοπικό επίπεδο για την επίλυση προβλημάτων που χρονίζουν και, κυρίως, για την ανάδειξη της του τόπου μας.

Σε μια εποχή που ο νέος δήμος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, όπως προκύπτει από τον "Καλλικράτη", αποκτά αυξημένες και ουσιαστικότερες αρμοδιότητες, είναι σημαντικό να υπάρχει και η παρουσία νέων ανθρώπων με γνώσεις και όρεξη για δουλειά.

Θεωρώ πως όλοι μας θέλουμε μια πόλη :

• όπου το ωραιότερο στολίδι της δηλαδή ο Πευκιάς μας θα κερδίσει πάλι τη χαμένη του αίγλη,
• με καθαρότερες παραλίες
• με καλύτερες και φιλικότερες υπηρεσίες προς όλους
• με επέκταση του ευρυζωνικού δικτύου σε όλο το Ξυλόκαστρο

Αξίζουμε ως η νεότερη γενιά του τόπου μας αλλά και ως δημότες αυτής της πόλης , να μην βυθιστούμε στα προβλήματα της ανεργίας και της οικονομίας που επικρατούν αλλά να ενεργήσουμε έντονα και συστηματικά για ένα καλύτερο αύριο, για μια καλύτερη πόλη.

Γι' αυτό, στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, ζητάω την εμπιστοσύνη και την ψήφο των συμπολιτών μου στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Δ.Ξυλοκάστρου, με το συνδυασμό του Δ.Σκούρα".





You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "Η Άννα Τσουραπά στο πλευρό του Τάκη Σκούρα"

  1. Ανώνυμος Said,

    Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που βλέπω σε αυτοδιοικητικές εκλογές τόσο μεγάλη συμμετοχή νεαρών υποψηφίων! Σε τοπικά, δημοτικά και περιφερειακά ψηφοδέλτια. Το πήραν χαμπάρι φαίνεται οι αρχηγοί των συνδυασμών ότι η σαπίλα πρέπει να πάρει δρόμο! Ούυυυυστ!

    Posted on 15 Οκτωβρίου 2010 στις 12:45 μ.μ.