ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΡΟΣ ΓΚΙΩΝΗ: "Κύριε δήμαρχε η μαρίνα θα γίνει. Είναι έργο αναπτυξιακό για την περιφέρεια και ΘΑ ΓΙΝΕΙ"....

Ο Πέτρος Τατούλης συνοδευόταν από τον στενό συνεργάτη του υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Δέδε , τους δύο Λουτρακιώτες υποψήφιους συμβούλους Σούζυ Παπακωνσταντίνου και Παντελή Κουράτο καθώς και τους Κορίνθιους υποψ.συμβούλους Λάκη Παπαφωτίου,Τάκη Λούμπη και Βάκη Μπεχράκη.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης επισκέφτηκε τις υπηρεσίες της πόλης, τράπεζες και καταστήματα και μίλησε με δεκάδες πολίτες. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο της πόλης και συναντήθηκε με την διοίκησή του ακούγοντας με ιδιαίτερη προσοχή όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στο δήμο.
Ο υποψήφιος Πέτρος Τατούλης ολοκλήρωσε την περιοδεία του στο Λουτράκι με επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης. Εκεί μίλησε με όλους τους εργαζόμενους και στη συνέχεια είχε πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη.
Ο κ. Πέτρος Τατούλης μετά την συνάντηση με το Δήμαρχο Λουτρακίου και τη συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν το Δήμο έκανε την ακόλουθη δήλωση: ”Γνωρίζουμε πολύ καλά όλα αυτά τα θέματα και έχουμε σημαντικό και ολοκληρωμένο σχέδιο για τον δήμο σας. Θέλω να γνωρίζεται εσείς και όλοι οι συμπολίτες σας ότι ο Ισθμός και το Λουτράκι είναι η αιχμή της πολιτικής μας για ανάπτυξη και τουρισμό"

ΔΙΕΞΟΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ


Μόλις πέντε λεπτά ήταν αρκετά ο υποψήφιος ανεξάρτητος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης να ενημερωθεί διεξοδικά για το εκκρεμές ζήτημα του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, που έχει αδιαφορήσει παντελώς η δημοτική αρχή της μειοψηφίας του Γιώργου Γκιώνη.
Στα χέρια του Πέτρου Τατούλη, παραδόθηκε από τον εκπρόσωπο -με δύο χιλιάδες υπογραφές- της Πρωτοβουλίας Πολιτών για τον Προαστιακό Δημήτρη Καραπατά -ο οποίος σημειωτέον γνωρίζει όσο κανένας άλλος στο Λουτράκι το θέμα του προαστιακού, ακόμη και με τεχνικές γνώσεις- η πλέον πρόσφατη απόφαση -υπ. αριθ. 303- του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας για την έλευση στην πόλη του πλέον σύγχρονου μέσου.
Επισημαίνεται ότι πρόκειται για μια απόφαση που δίνει τη δυνατότητα
Ο Δημήτρης Καραπατάς, επεσήμανε τα οφέλη που θα έχει ο τόπος, δεδομένου ότι θα φέρει πιο κοντά και πιο γρήγορα και με πολλή χαμηλότερο κόστος την Αθήνα στο Λουτράκι, το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, καθώς επίσης και τους κατοίκους των Αγ. Θεοδώρων στην έδρα του δήμου.
Ο Πέτρος Τατούλης επέδειξε πραγματικό και ουσιαστικό ενδιαφέρον, ζήτησε να πληροφορηθεί για τις ενέργειες που έχουν γίνει, ενώ χθες το βράδυ με το Δημήτρη Καραπατά, επικοινώνησε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κορίνθου Γιώργος Δέδες, να τον ευχαριστήσει για τη συμβολή του και για την ενημέρωση που έκανε στον υποψήφιο περιφερειάρχη.
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Response to "ΤΑΤΟΥΛΗΣ: "Κύριε Γκιώνη η μαρίνα θα γίνει""

  1. Ανώνυμος Said,

    μια ο προαστιακος
    μια η μαρινα
    η κυβερνηση του μνημονιου με τα πολλα λεφτα κι ο εκπροσωπος της στην πελοποννησο πετρος ο μεγας γυρολογος πετανε πυροτεχνηματα για να σωσουν τον γκιωνη κι οχι για να βοηθησουν τον δικο μας ανθρωπο κωστα λογοθετη
    συντροφοι του πασοκ με αντιλαμβανεστε?

    Posted on 15 Οκτωβρίου 2010 στις 12:23 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΠΕ: ΚΑΖΙΝΙΕΡΗ ΓΚΙΩΝΗ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Η ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΜΑΡΙΝΑ, ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!
    ΓΙΑΤΙ ΟΜΩς Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΩΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΙΖΕΖΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΪΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΔΙΟΛΚΟ; ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΗΤΕς ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ;

    Posted on 15 Οκτωβρίου 2010 στις 1:47 μ.μ.

     
  3. Ανώνυμος Said,

    Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΛΕΕΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
    Η ΦΑΡΜΑΚΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ
    ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΜΑΡΙΝΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

    Posted on 15 Οκτωβρίου 2010 στις 2:32 μ.μ.

     
  4. Ανώνυμος Said,

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ: ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΣ

    Posted on 15 Οκτωβρίου 2010 στις 2:40 μ.μ.