Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου και της ΝΟΔΕ γενικότερα κατέθεσε χθες ο Δ.Μήλιος κατά την προγραμματισμένη συνεδρίαση του οργάνου.

Καμία σχετική ανακοίνωση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ούτε από τη ΝΟΔΕ, αλλά ούτε και από τον ίδιο τον κ. Μήλιο, παρότι υπήρξε σχετικό ρεπορτάζ σε ιστοσελίδα του νομού.

Η ύπαρξη του ρεπορτάζ, το οποίο σύμφωνα με τηλεφωνήματα που μας έγιναν, περιέχει ανακρίβειες και είναι αναληθές ως προς το περιεχόμενό του σε κάποια σημεία, δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά με την οργάνωση της ΝΔ.

Εμείς θα περιμένουμε τις σχετικές ανακοινώσεις μέχρι να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα γιατί πολλές φορές έχουμε εντοπίσει πισωγυρίσματα και ανασκευές σε θέματα που αφορούν στη ΝΟΔΕ Κορινθίας.

Το δικό μας ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο κ. Μήλιος από χτες το μεσημέρι ανακοίνωνε σε καφετέρια στο Φλοίσβο ότι το βράδυ θα κατέθετε παραίτηση, κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Σπηλιώτη για ανεπάρκεια κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η παραίτηση του κ. Μήλιου έχει γίνει δεκτή, ενώ ο ίδιος δεν έχει κοινοποιήσει πουθενά κάποιο σχετικό δελτίο τύπου.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Παραίτηση Μήλιου από τη ΝΟΔΕ χτες το βράδυ"