ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Όμιλος σκέψης κυοφορείται αυτές τις ημέρες στην Κόρινθο από ανθρώπους που ασχολούνται με την πολιτική σε αυτοδιοικητικό και όχι μόνο επίπεδο.

Λίγες μόνο ημέρες μετά τις δημοτικές εκλογές, δημιουργήθηκε ο πυρήνας του ομίλου που θα έχει ως αντικείμενο σε πρώτη φάση θέματα του νέου δήμου Κορινθίων, ενώ όπως αναφέρουν πρόσωπα που ήδη έχουν ενταχθεί σε αυτόν απώτερος στόχος είναι η επεξεργασία και κατάθεση μιας συγκεκριμένης πρότασης διοίκησης και διαχείρισης του δήμου.

Με λίγα λόγια δηλαδή, ο όμιλος σκέψης θα επεξεργαστεί θέματα του δήμου και θα προσπαθήσει να προτάξει κάποιο από τα μέλη του ως επικεφαλής για τις επόμενες δημοτικές εκλογές !!!

Το μεγαλύτερο μέρος των ατόμων που αποτελούν τους εμπνευστές και τα πρώτα μέλη του ομίλου προέρχονται από τον στενό και ευρύτερο χώρο της ΝΔ, ενώ συμπεριλαμβάνονται και άτομα από άλλους πολιτικούς χώρους.

Οι προτάσεις σε διάφορα πρόσωπα για να συμμετάσχουν στον όμιλο έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ ο σχεδιασμός προβλέπει ότι θα γίνει επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη λειτουργίας του ομίλου.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις αλλά και τις αντιδράσεις που θα υπάρξουν από τη λειτουργία και δραστηριότητα του ομίλου !
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Όμιλος σκέψης κυοφορείται στην Κόρινθο !"