ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Δ. Μήλιο είχε πριν λίγο μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας της "ΣΦΗΚΑΣ" και του "Diogenis-press".

Ο κος Μήλιος υπεστήριξε ότι το ρεπορτάζ που έχει δημοσιευτεί σε ιστοσελίδα σε σχέση με τη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ στην οποία κατέθεσε την παραίτησή του, είναι απολύτως αναληθές και επί της ουσίας διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με όσα μας είπε ο κος Μήλιος, πράγματι κατέθεσε την παραίτησή του η οποία όμως θα κριθεί από την ολομέλεια της ΝΟΔΕ σε επόμενη συνεδρίαση. Μας ανέφερε ότι ο κ. Καρπούζης δεν ήταν παρών στη συνεδρίαση όπως αναφέρθηκε ατυχώς σε ιστοσελίδα, ενώ και ο κος Κόλλιας δεν προσήλθε γιατί η συνεδρίαση αφορούσε αποκλειστικά τα μέλη της ΝΟΔΕ και τους προέδρους των δημοτικών οργανώσεων. Ως εκ τούτου, ούτε ο κος Κόλλιας, ούτε ο κος Καρπούζης μπορούσαν να είχαν προσκληθεί στη συνεδρίαση.

Επιπροσθέτως ανέφερε ότι η παραίτησή του σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί μομφή ενάντια του κ. Σπηλιώτη. Όσα έχουν γραφτεί περί ανεπάρκειας του προέδρου της ΝΟΔΕ και φέρουν ως εκφραστή της άποψης αυτής τον ίδιο, είναι αναληθή. Ο ίδιος μας είπε ότι η παραίτησή του κατατέθηκε λόγω της γενικότερης απουσίας οργάνωσης για τις εκλογές από ολόκληρο τον κομματικό μηχανισμό και τον τρόπο που αντιμετωπίστηκαν οι ΝΟΔΕ στον προεκλογικό σχεδιασμό.


Βλέπετε ότι δικαιωνόμαστε απόλυτα όταν πριν από λίγη ώρα γράψαμε στο Diogenis-press ότι καλό θα είναι να περιμένουμε να ακούσουμε από επίσημα χείλη κάποια πράγματα διότι φαινόταν ότι το όλο γεγονός είχε παρουσιαστεί με τελείως εσφαλμένο τρόπο.




You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Μήλιος : "Αναληθές το ρεπορτάζ ιστοσελίδας σχετικά με την παραίτησή μου"."