Οι χρισμένοι από τα κόμματα του δικομματισμού έχασαν παταγωδώς, ανατρέποντας όλες τις λογικές προβλέψεις.
Απόδειξη ότι η κατεστημένη αντίληψη περί χειραγώγησης των κοινωνιών ανατρέπεται με γοργούς βηματισμούς και μάλιστα αυτή η ανατροπή γίνεται εντονότερη όταν παρουσιάζεται το «νέο» έστω και με τον μανδύα του ανεξάρτητου.
Οι πεπατημένες οδοί και τα ξεπερασμένα επικοινωνιακά τρικ, φαίνεται ότι αφήνουν αδιάφορο τον πολίτη έως και απέχοντα!
Φάνηκε καθαρά με την νίκη του Σπύρου Σταματόπουλου στη Σικυώνα, του Αννίβα στο Δήμο Βέλου-Βόχας και με τα ποσοστά του Ανδρέα Ζάρρου στο Ξυλόκαστρο και την εντυπωσιακή άνοδο του Μπάμπη Κασίμη στην Κόρινθο.
Η κατήφεια και η θλίψη στο εκλογικό κέντρο του Τάσου Χωρέμη την α’ Κυριακή, μεταφέρθηκαν στο στρατόπεδο του Χρήστου Ζαχαριά το βράδυ της 14ης Νοεμβρίου. Ανήμποροι να ανατρέψουν την κατάσταση και την επέλαση του Σπύρου Σταματόπουλου, κατέφυγαν σε αναλύσεις επί αναλύσεων συναισθηματικά φορτισμένοι και πολλές φορές με πανικό και οργή.
Σε όλα κατέφυγαν εκτός από ένα!
Μια σοβαρή και ειλικρινή αυτοκριτική!
Το αυτοδιοικητικό ή πολιτικό σκηνικό δεν αλλάζει, ούτε με αφορισμούς, ούτε με μανίες καταδίωξης, αλλά με υπευθυνότητα και επανόρθωση του αναστήματος. Απ’ όποια θέση και αν παλεύει κανείς, πάντα να έχει κατά νου, πώς προέχουν τα προβλήματα και οι λύσεις για τον τόπο!

Στο Δήμο Βέλου-Βόχας φαινόταν ότι ο δρόμος για τον Λαμπρόπουλο ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Έλειπε το αντίπαλο δέος ο Χάρης Βυτινιώτης ο «ομοϊδεάτης» κ. Ραχανιώτης απέσπασε σαν τρίτος ένα σημαντικό ποσοστό και ο Αννίβας φάνταζε σαν την «κοκκινοσκουφίτσα» αντιμέτωπη με τον γερόλυκο της Αυτοδιοίκησης. Το παραμύθι το βράδυ της β’ Κυριακής άλλαξε!

Η κοκκινοσκουφίτσα κατάπιε τον λύκο!
Όσο και αν φαίνεται παραλογισμός, είναι μια αντικειμενική πραγματικότητα.
Ο στρατηγός να ηττηθεί από έναν νεοσύλλεκτο και μάλιστα σ’ έναν Δήμο, γενέτειρα του υπουργού Παν. Μπεγλίτη!
Και αυτή η νίκη δίνει μεγάλες διαστάσεις, διαστάσεις θριάμβου, ταυτόχρονα με μια διαφαινόμενη έκπτωση της ισχύος του Κορινθοκράτορα!
Η ζωή είναι γεμάτη από ήττες και νίκες.
Φτάνει να ξέρεις να διαχειρίζεσαι σωστά και την πιο πικρή ήττα!

ΘΕΜΗΣ ΣΟΥΛΑΝΤΙΚΑΣ
Απο την ΣΦΗΚΑ
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Η κοκκινοσκουφίτσες κατάπιαν τους λύκους!"