Έργα στο ... παρά πέντε των εκλογών

2.11.10 Αναρτήθηκε από diogenis
Εργοτάξια θυμίζουν οι γειτονιές μεγάλων και μικρότερων δήμων της χώρας, παραμονές των αυτοδιοικητικών εκλογών. Πινακίδες, δια της προειδοποίησης ενημερώνουν, ή δια της ενημέρωσης προειδοποιούν για «έργα κοινωνικής πρόνοιας», «έργα ανάπλασης», «έργα αισθητικής αναβάθμισης», πάντως έργα αφιερωμένα στους πολίτες - ψηφοφόρους.

Μπουλντόζες και εργάτες πιάνουν δουλειά από το πρωί με αποστολή να αναπλάσουν πλατείες, να καλύψουν λακκούβες, να πλακοστρώσουν πεζοδρόμια, να φυτέψουν δένδρα, γενικώς να ανταποκριθούν σε αιτήματα δημοτών.

«Έργα για όλους. Ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας», «Η ταλαιπωρία από τα έργα φεύγει... Τα έργα, όμως, μένουν και κάνουν καλύτερη τη ζωή στην πόλη μας», δηλώνει η πινακίδα καταμεσής του δρόμου, σε δήμο των νοτίων προαστείων.

Ασφαλτοστρώσεις, πλάκες πεζοδρομίων ξηλώνονται για να στρωθούν καινούργιες, νέα παιδική χαρά εμφανίζεται... μέχρι και ελεγχόμενες εκρήξεις επιστρατεύονται. «Όλα θα γίνουν αστραπιαία. Η πλατεία και οι γύρω δρόμοι θα πρέπει να είναι φρεσκοστρωμένοι να υποδεχτούν τους εκατοντάδες υποψήφιους ψηφοφόρους για να τους σαγηνέψουν», δηλώνει κάτοικος μεγάλου δήμου του λεκανοπεδίου.

Έργα, που περίμεναν χρόνια για να υλοποιηθούν, ανακοινώνονται και επιταχύνονται, λόγω επικείμενων εκλογών. Οι εποχές του Μαυρογιαλούρου αναβιώνουν...


Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Έργα στο ... παρά πέντε των εκλογών"