Επιφανειακά έχουν αντιμετωπίσει οι περισσότεροι τη χθεσινοβραδινή υπόθεση "Κόλλια" που ξετυλίχτηκε στην εκπομπή "Ζούγκλα" του Μ.Τριανταφυλλόπουλου.

Ήταν από τις λίγες φορές που μέσα σε λίγα λεπτά ο Τριανταφυλλόπουλος, ενώ ξεκίνησε από αλλού την υπόθεση, τελικώς βρέθηκε να τα χώνει και στους δύο εμπλεκόμενους που εμφανίστηκαν στην εκπομπή, δηλαδή τον βουλευτή Κ.Κόλλια και τον δήμαρχο Α.Πνευματικό.

Ο πρώην διοικητής του ΟΓΑ, κ. Παπαγεωργόπουλος απεκάλεσε στον τηλεοπτικό αέρα "ψεύτες" τόσο τον βουλευτή, όσο και τον δήμαρχο, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι δυο τους μαλώνουν σε ξένο αχυρώνα, θέλοντας να τονίσει ότι η πραγματική ουσία της διαμάχης βρίσκεται αλλού.

Μετά από λίγα λεπτά ο πρώην διοικητής άκουσε τον κ. Κόλλια να λέει ότι η "επίθεση" αυτή γίνεται λόγω κάποιων δηλώσεών του για το νερό της Κορίνθου, ενώ και ο δήμαρχος από την πλευρά του δήλωσε ότι ενημερώθηκε μόλις χθες για το θέμα της τοποθέτησης της συζύγου του βουλευτή ως ανταποκρίτρια του ΟΓΑ, τη στιγμή που η επιλογή των ανταποκριτών του ΟΓΑ γίνεται βάσει νόμου από τον ίδιο το δήμαρχο.

Τα υπόλοιπα θα τα διαβάσετε στη "ΣΦΗΚΑ" του ερχόμενου Σαββάτου ...
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Εύλογοι συνειρμοί από την υπόθεση "Κόλλια""