Τα καλύτερα γκολ του 2010

28.12.10 Αναρτήθηκε από diogenis
Το γκολ του Μέσι στο ματς με τη Σαραγόσα, μάγεψε και αναδείχθηκε από τους Ισπανούς ως το καλύτερο του 2010. Απολαύστε σε 1' και 17'' τις απίστευτες ενέργειες του άσου της Μπαρτσελόνα, του ηγέτη της Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο και το γκολ... αποκάλυψη του Γκάρεθ Μπέιλ.

Τα εκατομμύρια των αναγνωστών της ισπανικής ιστοσελίδας Marca ψήφισαν το καλύτερο γκολ του 2010. Το ''σπάσιμο'' του αστραγάλου του Λιονέλ Μέσι στο ματς με την Σαραγόσα, ήταν με διαφορά ό,τι πιο ωραίο, δύσκολο και εντυπωσιακό που είδαμε στη χρονιά που φεύγει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη ''φωτοβολίδα'' από τα 30 μέτρα στον αγώνα κόντρα στη Βιγιαρεάλ στο ''Μπερναμπέου'' ήρθε δεύτερος... Ο Πορτογάλος εκτέλεσε ένα φάουλ δίνοντας τρομερή ταχύτητα στην μπάλα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μην μπορεί ν' αντιδράσει.

Στην τρίτη θέση, ο Ουαλός Γκάρεθ Μπέιλ, κατάφερε να κερδίσει μια θέση πίσω από την ισπανική δυαρχία Μέσι-Ρονάλντο. Ο μεσοαμυντικός της Τότεναμ σήκωσε το αριστερό του πόδι στο... Θεό και έστειλε την μπάλα στο ''παραθυράκι'' της εστίας της Στόουκ!


Απολαύστε τα εδώ

Πηγή : Contra.gr


You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Τα καλύτερα γκολ του 2010"