Η νέα αύξηση στις τιμές των διοδίων του Σπαθοβουνίου είναι παράλογη και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους δημότες μας αλλα και όσους θέλουν να επισκεφθούν την πόλη και την περιοχή.
Ενας Νεμεάτης για να πάει στην Κόρινθο για μία δουλειά και να γυρίσει στο σπίτι του θα πληρώσει 2,30+2,30=4,60 ευρώ..!
Ενα ποσό που δεν ανταποκρίνεται σε καμία λογική και ταυτόχρονα είναι σε πλήρη δυσαρμονία με την σκληρή οικονομική πραγματικότητα.
Ασφαλώς και η αύξηση αυτή πλήττει κύρια τους αγρότες και τους χαμηλόμσισθους του δήμου ενώ γίνεται απαγορευτική για τους νέους.
Ετσι οι Νεμεάτες θα αναγκαστούν πλέον να χρησιμοποιούν τον παλιό δρόμο με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ίδιους αλλά και την ασφαλειά τους.
Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να δαπανήθηκαν δισεκατομμύρια για να φτιαχθεί ένας ασφαλής και με προδιαγραφές δρόμος και να μην μπορεί να τον χρησιμοποιήσουν οι πολίτες λόγω των διοδίων..!
Υποτίθεται οτι η Νέα Εθνική οδός Κορίνθου-Τριπόλεως κατασκευάστηκε για να δοθεί στους πολίτες..!
Το υπουργείο με την αύξηση αυτή ουσιαστικά κάνει αποκλεισμό στην Νεμέα που ήδη διέρχεται πολύ βαθειά περίοδο κρίσης.
Η θέση μου αλλά και η προσπαθειά μου τις επόμενες μέρες είναι να ενεργοποιηθεί τόσο ο δήμος όσο και οι φορείς της πόλης και να διαμαρτυρηθούμε εντονότατα προς κάθε κατεύθυνση για την αύξηση της τιμής των διοδίων.
Οσο δε, αφορά την Νεμέα δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε τόσα λεφτά για λίγα μόλις χιλιόμετρα χρήσης.
Προτείνω να συγκληθεί εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο και να βγάλει ψήφισμα καταδίκης της αύξησης και να υποστηριχθεί το ψήφισμα αυτό και απο τον κ.Καλαντζή και απο τον κ.Ανδριανάκο στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών.
Εχουμε δίκιο και πρέπει να παλέψουμε για να το κερδίσουμε..!
Καλώ και τους 4 βουλευτές του νομού να φέρουν το θέμα στην Βουλή και να δοθεί λύση τουλάχιστον για την Νεμέα αφου όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι άδικη και απαράδεκτη η αύξηση.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ: Να κάνουμε κάτι για τα διόδια"