Ολοι οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι του νομού έχουν δεχθεί απο την ημέρα της εκλογής του,έντονες πιέσεις απο εξωθεσμικούς παράγοντες οι οποίοι εκμετελλευόμενοι την απειρία τους προσπαθούν να τους γίνουν...χρήσιμοι και απαραίτητοι..
Εξαργυρώνουν την βοήθεια που τους παρήχαν προεκλογικά όταν τους είχαν ανάγκη.
Και για να μην γίνει καμία παρανόηση με τον ότρο εξωθεσμικοί δεν εννοούμε ούτε επιχειρήσεις ούτε κάποια επιχειρηματικά συμφέροντα.
Πρόκειται για λαμόγια που ψάχνουν την ευκαιρία...να χωθούν..κοντα στους δημάρχους και την όποια εξουσία αυτοί παράγουν..
Ανθρωποι οι οποίοι είναι ΑΕΡΓΟΙ και στόχος τους είναι να την...κάνουν...!
Ιντριγκαδόροι, μυθολόγοι και ικανοί να γίνονται απαραίτητοι έχουν γαντζωθεί στους νεοεκλεγέντες και τους οδηγούν σε μονόδρομο.
Δυστυχώς δεν είναι εύκολο οι νεοεκλεγέντες να καταλάβουν πόσο σύντομα θα εκτεθούν ιδιαίτερα απέναντι στους θεσμικούς οι διαπιστώνουν οτι έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα.
Επίσης οι δήμαρχοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουν καμία ανοχή απο τους πολίτες και αν αρχίσει να διαρρέει στις κοινωνίες η αμφισβήτηση μετά..θα έχουν την τύχη του κ.Γκιώνη..!
Πόσο εύκολο είναι ένας νέος δήμαρχος να απομονώσει τα...εν δυνάμη τρωκτικά;
Πολύ εύκολο αρκεί να στηριχθεί στους ανθρώπους που εξελέγησαν μαζί του και οι οποίοι είναι και υπόλογοι απέναντι στον κόσμο που τους στήριξε και τους ανέδειξε..!
Δεν έχουν ανάγκη απο ίντριγκες και “κόλπα” αλλά αλήθεια και φώς..!
Ο κόσμος μπορεί να συγχωρέσει μία αδυναμία αλλά δεν μπορεί να δεί πλέον..τους καπάτσους και τους πονηρούς να είναι στο κουβέρνο.
Ειδικά όταν ο βίος και η πολιτείας τους είναι γνωστά στις τοπικές κοινωνίες.
Τα παραπάνω ισχύουν και για τους 4 δημάρχους που για πρώτη φορά αναλαμβάνουν καθήκοντα.
Οφείλουν να κινηθούν ΜΟΝΟ θεσμικά και να συνεργαστούν με τους ανθρώπους που εκτέθηκαν και είναι αντιπρόσωποι του λαού στα δημοτικά συμβούλια..
Εξάλλου τίποτα δεν μένει κρυφό...!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΗΚΑ
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Πως οι εξωθεσμικοί έχουν παγιδεύσει τους νεοεκλεγέντες δημάρχους..!"