Η επιτροπή ενάντια στα μέτρα Κορινθίας καταγγέλλει τις πρόσφατες 7 απολύσεις εργαζομένων στο εργοστάσιο της ΚΕΡΑΦΙΝΑ. Απολύσεις που είναι κατάφωρα παράνομες και οι οποίες έγιναν λίγες μέρες πριν τις γιορτές.
Εκτός από αυτό στους απολυμένους ανήκει και ο πρόεδρος του σωματείου.

Ο κ. Νεοφύτου – γνωστός διαπλεκόμενος του ΠΑΣΟΚ- αγόρασε το 1997 το εργοστάσιο από το κράτος με ψίχουλα, και «κατόρθωσε» να μετατρέψει την ΚΕΡΑΦΙΝΑ από ένα εργοστάσιο που απασχολούσε 150 εργαζόμενους σε τέτοια κατάσταση ώστε σήμερα να απασχολεί 6 !!! Και να έχει μετατραπεί από εργοστάσιο παραγωγής κεραμικών ειδών σε εισαγωγέα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για την κατάληξη των ιδιωτικοποιήσεων που προωθεί η κυβέρνηση και όλες οι κυβερνήσεις για 20 και βάλε χρόνια.

Την κρίσιμη στιγμή αυτή, που η χώρα, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι έχουμε μπει στο στόχαστρο, την στιγμή που ο κ Πάγκαλος μας κατηγορεί ότι «όλοι μαζί τα φάγαμε», την στιγμή που τα συνεχή μέτρα της κυβέρνησης αφορούν τους πάντες, την στιγμή που οι εργοδότες αρχίζουν και κόβουν τους μισθούς, αυτή την στιγμή η αλληλεγγύη μας πρέπει να φανεί. Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους και απολυμένους της ΚΕΡΑΦΙΝΑ τους εργαζομένους της ΦΟΥΛΓΚΟΡ που αγωνίζονται και εκείνοι και απαιτούμε:

- Να παρθούν πίσω οι απολύσεις – καμία καινούργια απόλυση - Θέσεις εργασίας για όλους.
- Άρση των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης τώρα.
- Όχι στο ξεθεμελίωμα του κοινωνικού ασφαλιστικού συστήματος.
- Να πάρουν πίσω όλα τα αντιλαϊκά μέτρα και το μνημόνιο.
- Να μην πληρώσει ο λαός την κρίση που δεν την δημιούργησε.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Καταγγελία για τις απολύσεις στο εργοστάσιο της Κεραφίνα..!"