Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή στις 26 Ιουνίου ο 13ος αγώνας δρόμου, με την εκκίνηση που πραγματοποιήθηκε στο Αρχαίο Λιμάνι των Κεγχρεών και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Αρχαίας Κορίνθου.
Σε αυτή την διαδρομή των 12 χιλιομέτρων, έλαβαν μέρος 160 αθλητές, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό ξεπερνώντας τις προηγούμενες συμμετοχές σε αριθμό αθλητών και καταρρίπτοντας ταυτόχρονα το ρεκόρ διαδρομής, που το κατείχε από το 1992, ο συμπολίτης μας Π. Τζαναβάρας. Ο νέος κάτοχος του ρεκόρ, με 39.06 λεπτά, είναι ένας 18ος Μαροκινός που προσετέθη στην λίστα των πολλών ξένων και Ελλήνων συμμετεχόντων αθλητών.
Είναι φανερό ότι η πολύ καλή διοργάνωση της Δημοτικής Αρχής, η εξαιρετική αγωνιστική διαδρομή, η ιστορική σπουδαιότητα των Κεγχρεών και της Αρχαίας Κορίνθου καθώς και η υποδοχή που επεφύλαξαν οι συμπολίτες μας στους αγωνιζόμενους αθλητές, συνετέλεσαν στην προσέλκυση πολλών και σπουδαίων δρομέων, όπου χρόνο με τον χρόνο αυξάνεται ο αριθμός των συμμετεχόντων, προσδίδοντας την ανάλογη βαρύτητα που αρμόζει στην περιοχή μας και στη πόλη μας.


Μετά το πέρας του αγώνα, ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, καλωσόρισε τους διαγωνιζόμενους δρομείς, τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους και απένειμε στον νικητή του αγώνα το κύπελλο του πρωταθλητή.
Κατά την διάρκεια του αγώνα ο Δήμος προσέφερε στους αθλητές νερό, σάντουιτς, γλυκά και αναψυκτικά
Μετά τον αγώνα, απενεμήθησαν τα μετάλλια στους πρώτους νικητές και νικήτριες, καθώς και μπλουζάκια, κύπελλα, διπλώματα και αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές της ιστορικής αυτής διαδρομής, που διεξήχθη πάνω στα αχνάρια του Αποστόλου των Εθνών Παύλου.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Επιτυχής ο 13ος αγώνας στα χνάρια του Αποστόλου Παύλου"