Η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας συνεχίζει την πορεία προς την Εθνική Προγραμματική Συνδιάσκεψη
Διοργανώνει νομαρχιακή Συνδιάσκεψη για την Ανάπτυξη
Παρασκευή 1η Ιουλίου 2011, στις 8:00μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου.
Εισηγητής , ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
Γιάννης Μανιάτης .
Σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφει ο Νίκος Πετρόπουλος η νομαρχιακή θεωρεί:

Η κρισιμότητα της περιόδου που εδώ και καιρό διανύουμε, αποδίδει, σχεδόν αυτονόητα, κεντρικό ρόλο στη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.
Η ιστορική συγκυρία, που όμοιά της δεν υπήρξε στη μεταπολιτευτική περίοδο, έφερε και πάλι το ΠΑ.ΣΟ.Κ στο τιμόνι της χώρας.
Στην πορεία μας προς την Προγραμματική Εθνική Συνδιάσκεψη έχει αρχίσει ο εσωκομματικός διάλογος στις οργανώσεις και τα όργανα σε όλα τα επίπεδα. Ο αναπτυξιακός σχεδιασμός για κάθε Δήμο, Νομό και Περιφέρεια είναι ένα από τα θέματα που περιλαμβάνονται στη συζήτηση.
Ο δημοκρατικός διάλογος και η διευρυμένη συμμετοχή κατά τη Συνδιάσκεψη, αποτελούν αναγκαία συνθήκη, ώστε το ΠΑΣΟΚ να συμπυκνώσει τις προτάσεις και τους προβληματισμούς της κοινωνίας, να παρέμβει δημιουργικά για να λυθούν προβλήματα της καθημερινότητας. Και όλοι μαζί θα εργαστούμε για να αποκαλύψουμε και να απομονώσουμε το πραγματικό πρόσωπο της συντήρησης που έχει επενδύσει στην κατάρρευση του πολιτικού συστήματος.
Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνονται Νομαρχιακές και Περιφερειακές Συνδιασκέψεις με ευθύνη των Νομαρχιακών και Περιφερειακών Επιτροπών.
Στο Νομό μας η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2011 και ώρα 8:00μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, με εισηγητή τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής , Γιάννη Μανιάτη .
Στη διαδικασία θα συμμετέχουν ο Υπουργός Εθνικής ΄Αμυνας Παναγιώτης Μπεγλίτης και οι βουλευτές Κατερίνα Φαρμάκη και ΄Αγγελος Μανωλάκης.
Την πρόταση της Ν.Ε. για την Ανάπτυξη της Κορινθίας θα παρουσιάσει ο Γραμματέας Νίκος Πετρόπουλος.
Αντιδράσεις: 
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη για την Ανάπτυξη του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας"