Χθές, Κυριακή 26 Ιουνίου, στα πλαίσια των Εκδηλώσεων «Ε’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ», ο Μητροπολίτης χοροστάτησε στον Ι. Καθεδρικό Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου, όπου έψαλλε η «Χορωδία Κορίνθου» υπό τη Διεύθυνση του κ. Αλέξανδρου Παπαγιαννόπουλου. Κατά την διάρκεια της τελέσεως της Θ. Λειτουργίας ο κ.Διονύσιος τίμησε τους λαϊκούς εθελοντές και εθελόντριες, που προσφέρουν αφιλοκερδώς και με εξαιρετικό ζήλο τις υπηρεσίες τους στην Τράπεζα τροφίμων και ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας με τον τίτλον «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» και στα γεύματα αγάπης του Ι. Ν. Απ. Παύλου με τον έπαινο της Ι. Μητροπόλεώς μας.
Αφού τους ευχαρίστησε από καρδιάς για την άξια αναφοράς και επαίνων δράση τους, παρακάλεσε τον Θεό να βρουν μιμητές, που να τους ακολουθήσουν στον δρόμο της διακονίας του συνανθρώπου πραγματοποιώντας την περί αγάπης Ευαγγελική προσταγή και Αποστολική προτροπή.
Ακολούθως χειροθέτησε σε Οικονόμο και Πνευματικό τον πρεσβύτερο π. Ιωάννη Χαμάλη, Εφημέριο Ι. Ναού Αγίου Ιωάννου Κορίνθου, επίσης για την αξιέπαινη προσφορά του στην διακονία του συνανθρώπου μέσω της δράσης του στην «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ».
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Τίμησε τους εθελοντές Κορίνθιους της "Θεοπροσφοράς""