Στην Αθήνα η τρόικα

23.6.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Με τους επικεφαλής της τρόικας που έρχονται στην Αθήνα συναντάται σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Ευ.Βενιζέλος, ο οποίος για το θέμα αυτό είχε τηλεφωνική συζήτηση με τον Επίτροπο Όλι Ρεν, ενώ στόχος είναι μέσα στην ημέρα, να έχουν οριστικοποιηθεί οι πίνακες του Μεσοπρόθεσμου, ο εφαρμοστικός νόμος και το επικαιροποιημένο Μνημόνιο.

Ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας του ΠΑΣΟΚ θα συνεδριάσει με διευρυμένη σύνθεση το πρωί και σε αυτόν ο υπουργός Οικονομικών θα παρουσιάσει αναλυτικά τα δεδομένα και ορισμένες εναλλακτικές λύσεις μεταξύ των οποίων πρέπει να γίνει η τελική επιλογή, και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της κυβέρνησης το απόγευμα θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Χθες, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου, συνεδρίασε το υπουργικό συμβούλιο το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, εξουσιοδότησε τον αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως και υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, να "κλείσει" τις εναπομείνασες εκκρεμότητες, έτσι ώστε να παρουσιαστεί ο πρώτος εφαρμοστικός νόμος του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος της κυβέρνησης, ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα από το υπουργικό συμβούλιο.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή το πρωί πραγματοποιείται η συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής για τη δεύτερη ανάγνωση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.


Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Στην Αθήνα η τρόικα"