Ο αγώνας ενάντια στο ξεκοκάλισμα της δημόσιας περιουσίας από τις χρηματοπιστωτικές ύαινες, είναι για τους εργαζόμενους η Μητέρα των Μαχών.

Απ’ όλα τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου, αυτά που ενδιαφέρουν περισσότερο τους Εμπόρους των Εθνών είναι οι ιδιωτικοποιήσεις. Γι αυτό το λόγο -σε αυτόν τον τομέα- τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ ταυτίζονται απόλυτα! Ο αγώνας είναι σικέ! Μαλώνουν δήθεν για τη «συνταγή» και τον «σεφ», ενώ σφιχταγκαλιασμένοι προωθούν και οι δυο το δημόσιο ξεπούλημα.

Ο ελληνικός λαός θα αποδείξει για άλλη μια φορά πως έχει τη δύναμη να επιβάλει την θέλησή του σε εκείνους που νομίζουν πως μπορούν να τον απειλούν και να τον δυναστεύουν.
Οι συνθήκες ωριμάζουν. Η Ιστορία διδάσκει πως κάθε κοινωνία πάντα έκρυβε στο εσωτερικό της εκείνες τις δυνάμεις που τελικά οδηγούν στην απελευθέρωση της. Μέσα από τους καπνούς του αγώνα που εξελίσσεται, θα εμφανιστούν οι δυνάμεις που θα δώσουν όραμα, προοπτική, σαφή πορεία και στόχο.

Προειδοποιούμε τα αρπαχτικά που είναι στημένα στην ουρά περιμένοντας να αποτελειώσουν τη χώρα για να ξεσκίσουν τις σάρκες της, πως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Όσες κυβερνήσεις και Συνταγματικά Δικαστήρια να κάνουν παραδουλεύτρες τους, στο τέλος θα μείνουν νηστικά.

Γι αυτό, καλούμε τον ελληνικό λαό σε ανένδοτο αγώνα για να υπερασπιστούμε με νύχια και με δόντια την περιουσία μας. Ο αγώνας αυτός θα είναι χωρίς βία, αλλά θα πονέσει τους πλουτοκράτες -εκεί που αυτοί μόνο πονάνε: Στη τσέπη!

Βήμα πρώτο:
Εκδηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και την αλληλεγγύη μας σε όλους τους απεργούς εργαζόμενους σε ΔΕΚΟ και άλλες δημόσιες εταιρίες ή υπηρεσίες. Δεν αλλάζουμε αυτή τη στάση μας ακόμα κι όταν οι διοικήσεις των εταιρειών για να εκβιάσουν τους απεργούς προκαλούν διακοπές ρεύματος ή νερού. Αντίθετα, όταν γίνονται διακοπές όλοι μαζί πάμε να διαμαρτυρηθούμε δυναμικά στα κοντινότερα γραφεία των συγκεκριμένων ΔΕΚΟ.

Βήμα δεύτερο:
Καταθέτουμε σωρηδόν αγωγές προς τις διοικήσεις των προς ξεπούλημα ΔΕΚΟ καταγγέλλοντας την αδυναμία τους να ανταποκριθούν στις συμβατικές τους υποχρεώσεις, όπως και για τις βλάβες που τυχόν υπέστη ο καθένας μας από τις διακοπές.

Βήμα τρίτο:
Με το που ψηφίζεται το Μεσοπρόθεσμο, παύουμε να πληρώνουμε τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ. Κανείς δεν θα μας κόψει το ρεύμα (ή το νερό) γιατί οι απεργοί εργαζόμενοι θα είναι συναγωνιστές μας. Ακόμα και αν επιστρατεύσουν πρόθυμους ιδιώτες για να κάνουν τη βρομοδουλειά, τοπικές ομάδες αλληλεγγύης θα τους αποτρέπουν. Ακόμα κι αν όμως τα καταφέρουν να κόψουν το ρεύμα σε κάποιους, άλλες ομάδες απεργών θα το ξαναενώνουν.

Κανένας ιδιώτης δεν θα πάρει ούτε πεντάρα τσακιστή από ιδιωτικοποιημένη ΔΕΚΟ. Ας τους κοπεί η όρεξη!
Όλοι μαζί ενωμένοι θα νικήσουμε!

Καλούμε τις οργανώσεις κινηματικού χαρακτήρα και τις Λαϊκές Συνελεύσεις, με τις οποίες μας ενώνει ο κοινός αγώνας, να προσυπογράψουν (και φυσικά να εμπλουτίσουν) αυτή την πρωτοβουλία.

Καλούμε όλα τα κόμματα του αντιμνημονιακού μετώπου να στηρίξουν με δικές τους ανακοινώσεις αυτές τις δράσεις και να υποσχεθούν πως -μετά την απελευθέρωση από το μνημόνιο- θα διαγραφεί το 50% των όσων χρωστούν οι πολίτες προς τις ΔΕΚΟ, καθώς και πως θα υπάρξει γενική αμνηστία για τα όποια παραπτώματα κατηγορηθούν οι αγωνιστές.

Προώθησε αυτό το κείμενο με e-mail σε όσους περισσότερους μπορείς. Ο μεγάλος ειρηνικός, μαζικός, ανένδοτος, νικηφόρος Αγώνας ξεκινάει από σήμερα.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Έτσι θα υπερασπιστεί ο λαός την περιουσία του."