Χαιρετίζουμε τους δεκάδες χιλιάδες που διαδήλωσαν, τους νέους και τις νέες, τα λαϊκά στρώματα, που έδωσαν με επιτυχία τη μάχη της απεργίας, νεκρώνοντας τους χώρους δουλειάς στις 15 Ιούνη, καθώς και τα συλλαλητήρια του Π.Α.ΜΕ. το Σάββατο 18 Ιούνη.
Κανένας συμβιβασμός με τη βαρβαρότητα των μέτρων, με το κεφάλαιο και την πολιτική του.
Η πρόταση του Π.Α.ΜΕ. για κλιμάκωση με νέα γενική 48ωρη απεργία όταν συζητιέται το μεσοπρόθεσμο στην βουλή ,προχώρησε. Κάτω από την πίεση του ταξικού κινήματος, αναγκάστηκε να συμφωνήσει και η ΓΣΕΕ.
Τα μέτρα που έρχονται με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου, είναι επιλογές στρατηγικού χαρακτήρα, προσχεδιασμένες εδώ και δεκαετίες, που εφαρμόζονται τώρα με άλλοθι το εξωτερικό χρέος και το δημοσιονομικό έλλειμμα.
Αν οι μέχρι τώρα αγώνες μας έφεραν την κυβέρνηση στα πρόθυρα της κατάρρευσης, οι νέοι αγώνες που ξεκινάμε πρέπει να έχουν ως στόχο την ολοκληρωτική ανατροπή και των νέων, πιο βάρβαρων μέτρων και της κυβέρνησης.
Καμία νομιμότητα στις αποφάσεις της κυβέρνησης.
Με κάθε τρόπο, με Γενικές Συνελεύσεις, με ψηφίσματα, καταδικάζουμε τα αντιλαϊκά μέτρα, αποφασίζουμε και απαιτούμε την κλιμάκωση της πάλης.
Τώρα είναι η ώρα να τελειώσουν οι αυταπάτες. Όχι άλλος χαμένος χρόνος.
Ο Πόλεμος στον πόλεμο των καπιταλιστών είναι η βάση του αγώνα για τη νίκη της εργατικής τάξης και των συμμάχων της.
Τώρα είναι ώρα ευθύνης για κάθε τίμιο εργάτη αλλά και για κάθε τίμιο συνδικαλιστή.
Η ενότητα της εργατικής τάξης οικοδομείται κόντρα στα μονοπώλια, την ΕΕ, τα κόμματα του συστήματος και τις συμβιβασμένες ηγεσίες. Γι αυτή την ενότητα παλεύει το Π.Α.ΜΕ.

ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ
• ΤΡΙΤΗ 28/6 ΤΟ ΠΡΩΙ 10 ,00 ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ & ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ
• ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 20,00 ΣΤΟΝ ΦΛΟΙΣΒΟ

• ΤΕΤΑΡΤΗ 29/6 ΤΟ ΠΡΩΙ 10 ,00 ΣΤΟΝ ΦΛΟΙΣΒΟ
• ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 20,00 ΣΤΟΝ ΦΛΟΙΣΒΟ
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Κάνει συγκεντρώσεις το ΠΑΜΕ στην Κόρινθο"