Προφυλακίσεις για τα "στημένα"

28.6.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Ο μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης, είναι ο δεύτερος κατηγορούμενος, μετά τον Βασίλη Καρακούλια, που κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του στον 9ο τακτικό ανακριτή.

Ο Β. Καρακούλιας, σύμφωνα με τις καταθέσεις, διατηρούσε μεγάλο γραφείο παράνομου στοιχηματισμού, με απευθείας πρόσβαση στα παράνομα στοιχήματα της Κίνας. Απολογούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του.

Ο Αχιλλέας Μπέος, κρίθηκε επίσης προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον 9ο τακτικό ανακριτή, για την υπόθεση των "στημένων" αγώνων. Αυτή είναι η 3η προφυλάκιση

Αντίθετα, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι Σταύρος Ψωμιάδης, Ανδρέας Δημόπουλος, Νίκος Παντέλης, Δημήτρης Ζαβαντίας, Αθανάσιος Ντότσης και Νίκος Ζαμάνης.

Εξάλλου, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αν. Κανελλόπουλος, ζήτησε την αντικατάστασή του από τη θέση του εποπτεύοντος τους αθλητικούς εισαγγελείς, λόγω της εμπλοκής του αδελφού του στα παράνομα στοιχήματα.

Σ. Πιλάβιος: Αμφιβάλλω εάν θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας εξέφρασε έντονες αμφιβολίες αναφορικά με το εάν θα αρχίσει η επόμενη αγωνιστική περίοδος. Μιλώντας στον «RealFM», είπε ότι «αν δεν γίνει εκκαθάριση, αμφιβάλλω αν μπορεί να αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί κανονικά στον Β' γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.


Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Προφυλακίσεις για τα "στημένα""