• Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων σκυταλοδρομίας που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Ιουνίου στις Σέρρες, η ομάδα κορασίδων του ΑΠΙΣ Ζευγολατιού κατάκτησε την 7η θέση.
Την ομάδα αποτελούσαν οι αθλήτριες Λέκκα Αν. – Κουτσοδόντη Αλ. – Βενέτη Μαρ. Και Γεωργίου Παρ.
• Η σκακιστική ομάδα του Δήμου μας "Αργοναύτης" κέρδισε την Άμφισσα και πέρασε στους 4 (final four) του κυπέλλου Ελλάδας Σκάκι που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου στην Ερέτρια.
Σύντομα στο Δήμο Βέλου Βόχας θα αρχίσουν να λειτουργούν τμήματα σκάκι για νέους και ελπίζουμε σε νέες διακρίσεις στην πόλη μας.
Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βέλου Βόχας

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βέλου Βόχας θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι εκδηλώσεις:
• Συνεχίζεται στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Βέλο μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουλίου, το πρόγραμμα αθλητικής και δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας 6-11 ετών και από ώρα: 9.00 έως 14.00
• Το Σάββατο 2 Ιουλίου και ώρα: 21.00 στην πλατεία του Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού, ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Βόχας θα πραγματοποιήσει βραδιά παραδοσιακών και μοντέρνων χορών.
• Την Κυριακή 3 Ιουλίου και ώρα:21.30 στην πλατεία Ελευθερίας στο Βέλο, θα πραγματοποιηθεί ρεμπέτικη βραδιά από το Κέντρο Νεολαίας του Δήμου Βέλου Βόχας.
Αντιδράσεις: 
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Αθλητικές Επιτυχίες στο Δήμο Βέλου Βόχας"