Λεφτά για κλαρίνα έχουμε...λεφτά για τα χωριά δεν έχουμε..
Κάπως έτσι είναι τα πράγματα στον δήμο Νεμέας...
Απόψε ο δήμος Νεμέας επιχορηγεί απόψε τα κλαρίνα στο πανηγύρι που κάνει η ομάδα του Παννεμεατικού και καλά κάνει αλλα..

Οι πρόεδροι των τοπικών Κοινοτήτων έχουν ξεσηκωθεί γιατί ο δήμαρχος τους είχε πεί να πληρώσουν απο την τσέπη τους μικροέργα συντήρησης στα χωριά και θα τους έδινε τα λεφτά μέχρι τις 10 Μαίου...
Φτάσαμε σχεδόν 10 Ιουλίου και δεν έχουν πάρει φράγκο..!!

Γίνεται επανάσταση σήμερα στην Νεμέα..!
Οι πρόεδροι έχουν ξεσηκωθεί όπως και κάποιες απλήρωτες καθαρίστριες..

Λεφτά για μόστρα λοιπόν υπάρχουν στην Νεμέα αλλά δεν υπάρχουν για να καθαριστεί κανένας δρόμος που τα χορτάρια έχουν γίνει..δένδρα..!!

Υπάρχει πολύ γκρίνια απο το πρωί εναντίον του δημάρχου...!
You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "Δίνει τα λεφτά στα κλαρίνα και όχι στα χωριά...!"

  1. nemeagr Said,

    κ. Λάμπρου, με αναγκάζετε για άλλη μια φορά ν' ασχοληθώ με κάποιο δημοσίευμά σας... Πιστέψτε με είναι πολύ κουραστικό και κυρίως λυπηρό, να προσπαθώ κάθε φορά να "υπερασπίζομαι" τα αυτονόητα.
    κ. Λάμπρου, όχι, δεν είναι δικαίωμα του εκάστοτε Δημάρχου να ενισχύει και να επιχορηγεί τους συλλόγους, τους φορείς, τα σωματεία, τις παραδόσεις, τον αθλητισμό ή τον πολιτισμό, στο Δήμο του, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ!!!
    Και ειδικά, αυτόν τον καιρό, που η χώρα μας βιώνει, ίσως, τη χειρότερη κρίση της πολύπαθης ιστορίας της, η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ αυτή, παίρνει το χαρακτήρα της μετατραυματικής φροντίδας, της επούλωσης, της ουσιαστικής παρηγοριάς και του συναισθηματικού επαναπροσδιορισμού.
    κ. Λάμπρου, επειδή τους τελευταίους μήνες η παρουσία μου στη Νεμέα, είναι καθημερινή, θέλω να πιστέψετε πως καμία "επανάσταση" δεν έχει συμβεί στο Δήμο μας. Και επειδή τις τελευταίες μέρες, τυχαίνει να βρίσκομαι καθημερινά και στο κτήριο του Δημαρχείου, ξέρω, πως καμία "γκρίνια" δεν ξεσηκώθηκε.
    Προφανώς οι πληροφορίες σας, είναι λανθασμένες...
    ΥΓ. 1. κ. Λάμπρου, αν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε, το βράδυ, είστε προσκεκλημένος στη Δημοτική μουσική βραδιά, που συνδιοργανώνει ο Δήμος μας και ο ιστορικός ποδοσφαιρικός σύλλογος του Παννεμεατικού...
    Ίσως έτσι να "αμβλυνθεί" λίγο η κόψη του "σπαθιού" σας...
    ΥΓ. 2. κ. Λάμπρου, απευθύνομαι σε σας, επειδή η ανάρτηση ήταν ανυπόγραφη. Αν ο συγγραφέας της, ήταν κάποιος άλλος, συμπαθάτε με...

    Posted on 24 Ιουνίου 2011 στις 6:54 μ.μ.