«Άνοιξε η αυλαία» με μεγάλη επιτυχία του 11ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Soccer , στην πολύ όμορφη παραλία της Αλμυρής, στο Bar Άνεμος, με την παρουσία πλήθος κόσμου και φυσικά τη συμμετοχή πολλών αθλητών.
Η συν-διοργάνωση του Δήμου Κορινθίων με την αντίστοιχη Πανελλήνια Ένωση του αθλήματος, αποτελεί για τον Δήμο μας σημείο αναφοράς στα αθλητικά δρώμενα, αφού οι πολλές συμμετοχές, το εξαιρετικό περιβάλλον και η άρτια διοργάνωση, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου τόσο της ευρύτερης περιοχής όσο και Πανελλαδικά.
Οι διαγωνιζόμενοι αθλητές εντυπωσίασαν με τις περίτεχνες ενέργειές τους δίνοντας δείγματα υψηλής τεχνικής κατάρτισης από ένα άθλημα, που έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, λόγω όχι μόνο του περιορισμένου χώρου αλλά και της δυσκολίας του αμμώδους εδάφους.
Οι κανονισμοί του παιχνιδιού διαφοροποιούνται ελαφρώς από το ποδόσφαιρο που παίζεται στα μεγάλα γήπεδα με γκαζόν.
Εδώ δεν υπάρχουν τα οφσάιντ, το παιχνίδι σφυρίζουν δύο διαιτητές, κάθε προπονητής μπορεί να κάνει απεριόριστες αλλαγές, η επιστροφή της μπάλας στον τερματοφύλακα είναι νόμιμη μία φορά, ενώ αν παρεμβληθεί αντίπαλος μπορεί η μπάλα να ξαναγυρίσει στον τερματοφύλακα.
Επίσης τα όρια του γηπέδου και των περιοχών ορίζονται με νοητές γραμμές που δημιουργούνται από τις πλαστικές σημαίες που τοποθετούνται στα ακριβή σημεία, το άθλημα παίζεται με πέντε (5) ποδοσφαιριστές και συνολικά η ομάδα μπορεί να διαθέτει από 8 έως 12 αθλητές.
Το Πρωτάθλημα που ξεκίνησε στις 7 Ιουλίου θα διαρκέσει έως τις 10 του ίδιου μηνός, δίνει την δυνατότητα στους αθλητές να διεκδικήσουν την πρόκριση στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στην Επανομή και από την άλλη, προσφέρει στους θεατές μια πρωτόγνωρη και πολύ διασκεδαστική εμπειρία.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "«Άνοιξε η αυλαία» με μεγάλη επιτυχία του 11ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Soccer"