Την Τρίτη 5 Ιουλίου στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Κώστα Λογοθέτη με τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, Δεσποτόπουλο Βασίλη και με όλους τους αρμόδιους φορείς και επιτροπές για τον απολογισμό του Ράλλυ Ακρόπολις που διεξήχθη στο Δήμο μας από 17 έως 19 Ιουνίου .
Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της παγκόσμιας διοργάνωσης και τόνισε: ΄΄Είναι μεγάλη μας τιμή να φιλοξενούμε τόσο σημαντικά γεγονότα στο Δήμο μας όπως το παγκόσμιο Ράλλυ Ακρόπολις . Όλοι οι δημότες μας αλλά και χιλιάδες επισκέπτες - θεατές που μαζικά ξεχύθηκαν σε όλα τα σημεία των ειδικών διαδρομών στα Γεράνεια δήλωσαν ότι αισθάνονται τυχεροί και ενθουσιασμένοι με το συναρπαστικό θέαμα που απόλαυσαν. Αποδείξαμε, ότι ο Δήμος μας είναι εγγύηση για την άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή παγκοσμίων πρωταθλημάτων στο πανέμορφο τόπο μας, προκειμένου να προβληθεί όχι μόνο ο Δήμος μας αλλά και ολόκληρη η χώρα μας παγκοσμίως, με σκοπό να προσελκύουμε κάθε χρόνο όλο και περισσότερους επισκέπτες΄΄. Τέλος τόνισε ότι πιστεύει ακράδαντα ότι αγώνες τέτοιας εμβέλειας μπορούν και πρέπει να διεξάγονται μόνιμα στο Δήμο μας.
Ο Παύλος Αθανασούλας, εκ μέρους της επιτροπής του Ράλλυ Ακρόπολις δήλωσε χαρακτηριστικά:
"Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο με το αποτέλεσμα όσο και με την επισκεψιμότητα των θεατών. Με επίσημους υπολογισμούς περισσότεροι από 140 χιλιάδες θεατές επισκέφθηκαν τον δήμο Λουτρακίου Περαχώρας κατά την διάρκεια των αγώνων. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι το Ράλλυ Ακρόπολις έλαβε σημαντική υποστήριξη και βοήθεια όχι μόνο από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού αλλά και από τον Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων και τη Σχολή Μηχανικού, συμβάλλοντας στην εξαιρετική διοργάνωση, αλά και στην προβολή του Δήμου και της Ελλάδας παγκοσμίως".
Ο σημαντικός άλλωστε ρόλος της διοργάνωσης, αποτυπώθηκε και από τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, Παύλο Γερουλάνο, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ΄΄ είναι μια επένδυση που με λίγα χρήματα μπορεί να κάνει την Ελλάδα γνωστή σε όλο τον κόσμο΄΄.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Θετικός ο απολογισμός για το ραλλυ Ακρόπολις 2011"