Η οργανωτική επιτροπή του 31ου Rally Sprint – Τρίκαλα Κορινθίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Δ.Δ. Τρικάλων και τον Σύλλογο Ξενοδόχων Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης εξασφάλισε μια σειρά από παροχές για τα πληρώματα που θα πάρουν μέρος στον αγώνα μας.

Πιο συγκεκριμένα :
Τα πληρώματα θα έχουν ΔΩΡΕΑΝ διαμονή για την Παρασκευή 2 Σεπτέμβρη και το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη ( 1 δίκλινο Δωμάτιο ), και ειδικές τιμές για τα υπόλοιπα δωμάτια που θα χρειαστούν στα καταλύματα που υπάρχουν αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας και συμμετέχουν στην προσφορά.

Τα πληρώματα θα έχουν ένα γεύμα δωρεάν το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη και ειδική έκπτωση 15% σε καφέ και ποτό στις καφετέριες & ταβέρνες που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας και συμμετέχουν στην προσφορά.

Τέλος παράβολο συμμετοχής στον αγώνα ορίζεται στα 180 € για ιδιώτες και στα 250€ για νομικά πρόσωπα.

Σας θυμίζουμε ότι ο αγώνας θα γίνει το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Σεπτέμβρη και προσμετρά στο ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΩΜΑΤΙΝΩΝ ΣΠΡΙΝΤ 2011 σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΟΜΑΕ-ΕΘΕΠΑ, είναι ο 5ος από τους αγώνες του θεσμού. Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από 21/8/2011 έως και την Δευτέρα 28/8/2011 .

Περισσότερα στο επίσημο site του αγώνα www.rallysprint.gr
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "31ου Rally Sprint – Tρίκαλα Κορινθίας με παροχές στους αγωνιζόμενους"