Την Τρίτη σε ρεπορτάζ αναφέραμε ότι στελέχη του ΠΑΣΟΚ από όλη την Κορινθία νοιώθουν ότι οι αντδράσεις απέναντι στους βουλευτές του κόμματος έχουν πλέον ξεφύγει και ζηούν από τα όργανα μην σταματήσουν την λειτουργία του κόμματος.

Αφορμή ήταν η ομιλία του υφυπουργού Γιάννη Μανιάτη που αναβλήθηκε.
Το ρεπορτάζ και προσεχτικό ήταν και απόλυτα έγκυρο.
Σε κανένα σημείο δεν έλεγε ότι τα στελέχη και ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ ζητά αντίποινα ή παρόμοιες αντιδράσεις.
Έκλεινε επίσης λέγοντας ότι ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Πετρόπουλος ζητά από όλους λογική και ηρεμία.

Παραθέτουμε το ρεπορτάζ:
http://diogenis-press.blogspot.com/2011/07/blog-post_7558.html

Το ίδιο βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή ο Νίκος Πετρόπουλος διεύψευσε κατηγορηματικά το ρεπορτάζ..
Ισως δεν το είχε διαβάσει καλά γιατί και ο ίδιος θα συμφωνούσε ότι τις τελευταίες μέρες στον χώρο του ΠΑΣΟΚ έχει αρχίσει να αναπτύσσεται ένα κλίμα αντεπίθεσης από τα μεσαία στελέχη που θεωρούν ότι έχει αφαιρεθεί από το ΠΑΣΟΚ το δικαίωμα του λόγου.
Από την ημέρα που αναβλήθηκε η εκδήλωση έχουμε μιλήσει με δεκάδες τοπικά στελέχη που ρίχνουν ευθύνες στην νομαρχιακή..γιατί φοβήθηκε να κάνει την εκδήλωση.

Η αλήθεια βεβαίως είναι διαφορετική και δεν υπήρξε κανένας φόβος από την νομαρχιακή επιτροπή. Για να μην δημιουργηθεί κλίμα πρόκλησης αποφασίστηκε η αναβολή..
Αλλά δεν καταλάβαμε γιατί ο Νίκος Πετρόπουλος έπρεπε να διαψεύσει την απόλυτα υγιή αντίδραση του κόσμου του ΠΑΣΟΚ που βλέπει μία μικρή ομάδα πολιτών να έχει υποκαταστήσει το κράτος,τους θεσμούς και να θέλει να επιβάλει τον δικό της λόγο..
Σε καμία περίπτωση δεν καταλαβαίνουμε την αντίδραση του γραμματέα.

Ο ίδιος δεν ενοχλείται όταν για πρώτη φορά με το 1974 δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να κάνει μία δημόσια εκδήλωση; Η ενόχληση των μεσαίων στελεχών δεν είναι φυσιολογική;
Το ρεπορτάζ μάλιστα προηγήθηκε την Τρίτη των εξελίξεων αφού ακόμα και ο πρωθυπουργός την επόμενη μέρα είπε στοπ στα φαινόμενα τραμπουκισμού βουλευτών..

Ενώ ο ίδιος μιλούσε στην Κόρινθο σε όλα τα κανάλια των Αθηνών τα κορυφαία στελέχη το ίδιο βράδυ έκαναν αντεπίθεση και ΜΑΖΙΚΗ επίθεση στο άθλιο αυτό φαινόμενο με αποτέλεσμα δύο μέρες τώρα να έχει σταματήσει…

Σύντροφε Νίκο δεν κατηγορήθηκες για πόλωση..ούτε έχει ποτέ λειτουργήσει έτσι
Το ρεπορτάζ μας ήταν απόλυτα έγκυρο και δικαιώθηκε τις επόμενες ώρες..!

Η αντίδραση σου για όποιο λόγο και αν έγινε ήταν έξω από τις εξελίξεις.
Κατανοούμε απόλυτα τι φοβήθηκες αλλά ξέρεις ότι το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ είναι φορτισμένο.και ήδη είχε και από την Αθήνα ληφθεί η απόφαση να υπάρξει αντίδραση την οποία ξεκίνησε ο Μιχάλης Καρχιμάκης… Αυτά για την ώρα..!


Υ.Γ. Ασχετο αλλά ουσιαστικό. Με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι: Ο Νίκος Πετρόπουλος έχει πληγεί σοβαρά απο τα οικονομικά μέτρα και έχει συρρικνωθεί η ήδη μικρή συνταξή του και για κάτι ανόητους να σημειώσουμε οτι η συμμετοχή του στο ΚΕΚ είναι άμισθη.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Η αντίδραση του Πετρόπουλου και η δικαίωση του Ρεπορτάζ μας!"