Σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων (4) δραστών ληστείας στο Ταχυδρομείο Περιγιαλίου Κορινθίας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων (4) αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθές το μεσημέρι, πραγματοποίησαν ένοπλη ληστεία στο Ταχυδρομικό Κατάστημα Περιγιαλίου Κορινθίας.

Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες, εισήλθαν στο Ταχυδρομικό Κατάστημα, και με την απειλή πολεμικού όπλου, τύπου Kalasnikof και πιστολιού, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ περίπου, αφού προηγουμένως τραυμάτισαν ελαφρά 57χρονο υπάλληλο του καταστήματος, χτυπώντας τον με το κοντάκι του πολεμικού όπλου.

Στη συνέχεια επιβιβάσθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.
Όπως προέκυψε από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, για το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου την 16-6-2011.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Στα ίχνη των 4 ληστών του ΕΛΤΑ Περιγιαλίου η αστυνομία"