Ετοιμάζει βαλίτσες ο Παπανδρέου

4.7.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Νιώθοντας την… καυτή ανάσα του Ευάγγελου Βενιζέλου στην πλάτη του, ο Γιώργος Παπανδρέου επανασχεδιάζει όχι την κυβερνητική πολιτική (μην ανησυχείτε) αλλά τις κοπάνες του.

Ηδη το θερμόμετρο ανεβαίνει και τα προεδρικά μπάνια είναι πρώτη προτεραιότητα. Καθώς η ζωή είναι λίγη και μέρα που περνά δεν ξαναπερνά, το πλάνο έχει τεθεί και η Ρεγγίνα (Βάρτζελη) με το μάστερ… πλαζ στο χέρι ενημερώνει όσους πρέπει να ξέρουν πού θα βρίσκεται ο πρόεδρος.

Ο κύβος ερρίφθη και απ’ ό,τι φαίνεται ο πρόεδρος Γιώργος Παπανδρέου δεν θα φύγει μαζεμένες ημέρες, εκτός αν προκύψει κανένα σοσιαλιστικό ταξιδάκι. Θα επιλέξει άλλες, πιο έξυπνες μορφές αποδράσεων. Θα την… κοπανάει Παρασκευή και θα επιστρέφει Τρίτη πρωί ή Δευτέρα βράδυ.

Οπότε θα δείχνει στο πόπολο ότι ούτε διακοπές δεν πάει και τα θυσιάζει όλα για το… καλό μας. Ο πρωθυπουργός, σαν άλλος φαντάρος, δεν πεινάει, δεν διψάει, δεν κρυώνει… Αλλά για όσους ανησυχούν, τους προτείνουμε να βάλουν τις πινέζες στον χάρτη στα εξής σημεία: Διακοφτό, Κόρινθος, Πόρος, Υδρα, είναι μερικά από τα σημεία ενδιαφέροντος για τα μπάνια, όχι του λαού, αλλά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης.

Τώρα, αν προκύψει καμιά Χαλκιδική για να κάνει… πλάκα στον αντιπρόεδρο, δεν το γνωρίζουμε. Εξάλλου Κυριακή κοντή γιορτή, μια και τα κύματα των πρώτων τουριστών, ντόπιων και ξένων, ξεκίνησαν να ορμούν στις παραλίες.

Τώρα, αν θα πάρει μαζί του και το κανό, δεν έχει διευκρινιστεί από τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Μόσιαλο.

Εκείνος πάντως που κλείδωσε τις διακοπές του είναι ο επίτιμος (και φανατικός υποστηρικτής του) Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, που ήδη βρίσκεται στα Χανιά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινό μπάνιο και μακροβούτια στο Μαράθι.

Ναι! Καλά καταλάβατε! Η κρίση είναι για … τους άλλους!



Πηγή : Politis-gr.com
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ετοιμάζει βαλίτσες ο Παπανδρέου"