Ρε...τι ωραία συμβαίνουν στον καταχρεωμένο δήμο Βέλου-Βόχας..

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..


Γ.Πρεδάρης προς Δ.Κούτουλα:

(δις σαν δημοτικό τραγούδι)!
Εν αρχή να κάνουμε μια ενημέρωση για το ποιος είναι ο κος Πρεδάρης. Αυτό βέβαια γίνεται για την περίπτωση που κάποιος δεν τον γνωρίζει! Δεν θα πω ότι είναι καθηγητής και διδάσκει παιδιά, διότι θεωρώ ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν. Αυτό έχει να κάνει με τους γονείς που έχουν παιδιά και τα στέλνουν να τα μάθει γράμματα. Εκείνο που ενδιαφέρει εμένα και πιστεύω τον κόσμο του δήμου Βέλου-Βόχας, είναι ο τρόπος που λειτουργεί σαν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και τίποτε περισσότερο ή τίποτε λιγότερο. Για τον τρόπο λειτουργίας του στο Δ.Σ του Δήμου έχουμε γράψει σε προηγούμενες εφημερίδες μας ότι κάτι δεν πάει καλά και μάλιστα μιλήσαμε και για ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ! Με αυτό που έγινε την 24 Ιουνίου περίπου η ώρα 10 το πρωί στο γραφείο του δημάρχου στο Βέλο, όπου αποκάλεσε ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ έναν εκλεγμένο τοπικό σύμβουλο του Βέλου και μάλιστα αντιπρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Βέλου, τον Δημήτρη Κούτουλα, θεωρώ ότι έχει χάσει εντελώς το Μέτρο και θα πρέπει να επιληφθεί ο δήμαρχος πάραυτα. Εκτός πια και αν ο εν λόγω πρόεδρος καταλάβει το λάθος του και ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ της θέσεως που του έχει αναθέσει ο κος Παπακυριάκος. Θα κρίνουμε τη λέξη ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ αφού πρώτα πούμε ότι παρόντες ήσαν οι κ.κ Παπακυριάκος δήμαρχος Β-Β, ο αντιδήμαρχος κος Μπεκιάρης, ο Νίκος Ρόζος ,ο δημοτικός υπάλληλος Γ.Δ και ο δημότης Γ.Τ. Τα ονόματα που προανέφερα δεν έχουν να κάνουν με το αν το είπε ή όχι, απλώς θέλω να δώσω το στίγμα περί τον Πρεδάρη. <<Στο απόβρασμα της κοινωνίας>> είπε ο κος πρόεδρος….!
Τι χειρότερο μπορεί να ακούσει ένας άνθρωπος από αυτή την κουβέντα! ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ! Και εμένα αυτό που μου έρχεται σε πρώτη φάση στο μυαλό είναι ένα ερώτημα προς τον κ .πρόεδρο τον Γ.Πρεδάρη: κ.Πρεδάρη πως και πολιτευτήκατε στον ίδιο συνδυασμό με "ένα απόβρασμα της κοινωνίας"; Θα ήθελα μιαν απάντηση αν είναι εύκολο!
Προς τον δήμαρχο Β-Β κ Παπακυριάκο
κ.Δήμαρχε
Λυπάμαι πολύ που σας εμπιστεύτηκα στον συνδυασμό σας τα παιδιά μου, δυο λαμπρά κορίτσια, ο οποίος συνδυασμός σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του Δ.Σ Βέλου-Βόχας Γιώργου Πρεδάρη τον οποίο εσείς τοποθετήσατε και συνεργάζεστε μαζί του ,είχε μέσα και ένα ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Παρακαλώ να πάρετε θέση και η θέσης σας να έχει να κάνει με την παραίτηση του.
Έχει αγανακτήσει ο κόσμος με τις γκέλες του!
Δεν γράφω κάτι που δεν είναι καρατσεκαρισμέμο και ο λόγος είναι να μην μπορεί κανείς να μου πει κουβέντα.Βρέθηκα στο Βέλο την Κυριακή το πρωί και μια παρέα με φώναξε για κουβέντα. Ήξεραν ότι είχε γίνει με τον πρόεδρο του Δ.Σ Β-Β Γ.Πρεδάρη και για να δουν αν γνωρίζω το γεγονός ένας εξ αυτών μου πέταξε μια σπόντα ρωτόντας με… δεν φαντάζομαι μου λέει να γράψεις πάλι για τον Πρεδάρη; Όμως η κατσίκα δεν μασάει ταραμά που λέει και το λαικό άσμα και του απαντώ… Τώρα είναι που πρέπει να γράψω μετά από αυτά που θα γίνουν αύριο(εννοούσα το συμβούλιο της Δευτερας)! Ρε δεν ξέρει τίποτε ο άνθρωπος και μας κάνει τον δημοσιογράφο. Και αρχίζει να μου λέει την ιστορία με τον Κούτουλα. Δείχνοντας έκπληκτος τον ρωτώ αν αυτόν και τους παρευρισκόμενους αν είναι σωστό αυτό που ελέχθει από πλευράς Πρεδάρη και όλοι απάντησαν με τον χειρότερο τρόπο! Είπαν πολλά οι παρευρισκόμενοι που δεν γράφονται,αλλά όλοι περιμένουν την κίνηση του δημάρχου. Είδομεν!
Να βουτάει την γλώσσα του στο μυαλό του!
Δεν ξέρω αυτή την ώρα τι μπορεί να σκέπτετε ο Πρεδάρης και αν έχει μετανοιώσει για την κακή του συμπεριφορά.Απ’ότι έμαθα ο Κούτουλας έχει δυο παιδιά και μάλιστα μιας κάποιας ηλικίας.Δεν είναι δηλαδή μωρά αλλά έχει ένα παιδί που είναι φοιτητής και άλλο ένα που έδωσε φέτος εξετάσεις εισαγωγικές. Και ερωτώ αυτόν τον άνθρωπο και μάλιστα είναι και δάσκαλος: Δεν σκέφτεσε καθόλου την ώρα που εκτοξεύεις τις βλακείες σου ότι πίσω από κάποιον υπάρχει και οικογένεια;Μια σύζυγος, παιδιά, συγγενείς,φίλοι ,ψηφοφόροι! Σε άλλη παράγραφο γράφω ένα δικό μου περιστατικό που έγινε πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου αλλά δεν θα γράψω ονόματα για ευνόητους λόγους.Κρίμα πάντως στα γράμματα που ξέρουν ορισμένοι.Κρίμα! Φανταστήται να μην ήξεραν και γράμματα!
http://vhmavochas.blogspot.com/
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to ""Δεν επιτρέπω σ’ ένα "απόβρασμα της κοινωνίας" να με αποκαλεί ΝΤΟΥΒΑΡΙ ""