Στο μπλογκ http://vhmavochas.blogspot.com, υπάρχει αυτή η ανάρτηση...την διαβάσαμε προσεχτικά αλλά δεν καταλάβαμε τελικά αυτό το 'δικός τους παιδί"..πως το λένε;
Για διαβάστε να βρείτε άκρη εσείς..

ΟΛΗΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Νομίζω ότι τώρα ήλθε η ώρα όπου ΜΟΝΟ δικά μας παιδιά θα πρέπει να στέλνουμε στην βουλή για να μας αντιπροσωπεύσουνε, γιατί όλα τα χρόνια που μας πέρασαν προκοπή ο κόσμος δεν είδε…..!
Το σκηνικό είναι γνωστό σε όλους μας. Με ύφος χιλίων καρδιναλίων ο βουλευτής από την Αθήνα θα επισκέπτονταν τις περιοχές τους και οι υποσχέσεις τους θα τις έπαιρνε ο άνεμος μόλις έφευγαν.
Οι δικοί μας άνθρωποι που έχουν φιλοδοξίες, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, ίσως ένας συγγενής, ή ένας φίλος που κάποτε ούτε στην φαντασία του δεν πέρναγε η σκέψη ότι μπορεί και αυτός κάποια μέρα ονειρεύεται να περάσει και αυτός το κατώφλι της βουλής των Ελλήνων, τώρα μπορεί και αυτός! Ο κόσμος έχει ξυπνήσει και έχει βαρεθεί και τις ψεύτικες υποσχέσεις των μέχρι σήμερα γαλαζοαίματων που μας έφτασαν σε αυτό το χάλι και την όλη κατάσταση που σήμερα αυτοί μας δημιούργησαν. Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες μας, ένα από τα πολύ καλά νέα ονόματα που κυκλοφορούν στον δήμο Βόχας, νέο παιδί, με γερές βάσεις και με τεράστια προσφορά στα κοινά είτε του χωριού του είτε του δήμου του, έχει ήδη ξεκινήσει επαφές ε κόσμο δε όλο τον νομό Κορινθίας ,θέλοντας να μετρήσει τις δυνάμεις του.
Δεν θα ήταν διόλου υπερβολή να πω ότι από τις αντιδράσεις του κόσμου δείχνει ότι το άτομο αυτό χαίρει μεγάλης εκτίμησης σε όλο τον νομό και όπως προείπα αυτό φαίνεται καθώς βρίσκει μόνο φίλους σε κάθε του επαφή.
Μόλις ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών του θα ανακοινώσει πλέον σε όλους την πρόθεση του να εκπροσωπήσει τους συμπολίτες του στη βουλή. Εμείς έχουμε υποχρέωση να σεβαστούμε κάθε επιθυμία του και να βαδίσουμε στα δικά του βήματα και να είμαστε μαζί του, όπως και σε κάθε νέο παιδί που διατίθεται προς αυτή την κατεύθυνση.


ΣΧΟΛΙΟ: Αν είναι για κανένα τέτοιο "παιδί"...και μεις ψηφοφόροι είμαστα Μητσάρα...!
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ένα δικό μας παιδί έτοιμο για την βουλή!!"