Με τις ψήφους της πλειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, εγκρίθηκε η εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Γιαννακούρα για τον λιγνιτικό πόρο. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στην δευτερολογία του ξεκαθάρισε ότι ο πόρος αυτός δεν έχει θεσπιστεί για περιβαλλοντικές αποκαταστάσεις, έχει σαφή ανταποδοτικό χαρακτήρα προς τη λειτουργία των εργοταξίων λόγος για τον οποίο δεν δύναται να επενδυθεί πουθενά αλλού, παρά μόνο στο Δήμο Μεγαλόπολης.

Ο κ. Τατούλης επανέλαβε, απαντώντας στο Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, ότι ο τρόπος συνομιλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο γίνεται με σκληρές, δυνατές και καθαρές κουβέντες. Πρώτιστο μέλημα σημείωσε ο Περιφερειάρχης είναι η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος, του τόπου και των ανθρώπων, έτσι το αποτέλεσμα να οδηγεί σε συνεννόηση. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υπογράμμισε ο κ. Τατούλης δεν ωραιοποιεί καταστάσεις, ούτε υιοθετεί ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Ξεκάθαρα θέτει τις απόψεις της και υπερασπίζεται τις θέσεις της.

Το πλαίσιο αναπτυξιακού προγράμματος του Δήμου Μεγαλόπολης δεν έρχεται σε αντίθεση και αντιπαράθεση με την Περιφέρεια τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Με πλειοψηφία εγκρίθηκε η εισήγηση για τον Λιγνιτικό πόρο"