Στο Κρυονέρι ο Δέδες

19.7.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, κ. Γ. Δέδες, παραβρέθηκε το Σάββατο 16 Ιουλίου 2011, στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος νέων Κρυονερίου. Μια βραδιά αφιερωμένη στην παρουσίαση παραδοσιακών και τοπικών χορών, με μεγάλη συμμετοχή σχημάτων τόσο από την Κορινθία, όσο και από περιοχές από όλη την Ελλάδα.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τους νέους του Κρυονερίου που με μεράκι, πρωτοβουλία και με ιδιαίτερη ζωντάνια, συνεχίζουν την παράδοση του υψηλού επιπέδου πολιτιστικών εκδηλώσεων στο χωριό, που καθιστά το Κρυονέρι το επίκεντρο της πολιτιστικής κίνησης της Κορινθίας τους θερινούς μήνες.

Ο κ. Δέδες, αναφέρθηκε επίσης στις τεράστιες δυνατότητες οικονομικής ανάπτυξης που δίνονται στο Κρυονέρι αλλά και στα χωριά της ευρύτερης περιοχής, λόγω της κατασκευής του φράγματος του Ασωπού και στην πολιτική της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, ώστε μέσα από της δράσεις της και της παρεμβάσεις της να αναδειχτεί και να αξιοποιηθεί ολόκληρη η γύρω περιοχή.

«Το Κρυονέρι», είπε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης, « μπορεί και πρέπει να αποτελέσει έναν από τους βασικούς πόλους τουριστικής έλξης με την υψηλού επιπέδου πολιτιστική δραστηριότητά του, με τη ζωντάνια και την επιχειρηματικότητα των κατοίκων του, αλλά και με ιδιαίτερα σημαντικούς προορισμούς που μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες της περιοχής όπως το Αστεροσκοπείο του Κρυονερίου κλπ.»

Κλείνοντας, ο κ. Δέδες, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους και συνεχάρη τα ερασιτεχνικά σχήματα και τους φορείς που συμμετείχαν στην εκδήλωση, φροντίζοντας να κρατούν και να ξετυλίγουν το νήμα που συνδέει το σύγχρονο πολιτισμό της πατρίδας μας, με τις ρίζες και τις παραδόσεις της.
Αντιδράσεις: 
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Στο Κρυονέρι ο Δέδες"