Τώρα ήρθε η ώρα να αξιολογηθεί συνολικά η πορεία της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόστηκε από πέρυσι έως τώρα, η οποία αποδείχθηκε λανθασμένη σε όλα, ισχυρίζεται ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Α. Σαμαράς σε συνέντευξή του στη Real NEWS.
Για το ότι «έχουν το σύνδρομο της Αντουανέτας : ο λαός φωνάζει για ψωμί και εκείνοι μιλούν για ?παντεσπάνι» κατηγορεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.
Για το ότι «έχουν το σύνδρομο της Αντουανέτας : ο λαός φωνάζει για ψωμί και εκείνοι μιλούν για ?παντεσπάνι» κατηγορεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, με τη φράση "επαναδιαπραγμάτευση σε όλα" δίνει το στίγμα της πολιτικής του και προσθέτει ότι "τώρα ήρθε η ώρα να αξιολογηθεί συνολικά η πορεία της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόστηκε από πέρυσι έως τώρα. Που αποδείχθηκε λανθασμένη σε όλα . Ποτέ οικονομική πολιτική δεν έπεσε τόσο έξω σε όλα".

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι χρειάζονται τρία πράγματα: "εναλλακτικό σχέδιο, μια άλλη κυβέρνηση να το εφαρμόσει και μια ομαλή μετάβαση από το αρχικό σχέδιο που απέτυχε στο εναλλακτικό σχέδιο".

Ο κ. Σαμαράς επιμένει δε ότι αν δεν αλλάξει η οικονομική πολιτική, η ΝΔ θα καταψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση ακόμη και αν έλθει με 180 ψήφους. Σημειώνει ότι η πρόταση της ΝΔ για επανεκκίνηση της οικονομίας αποτελεί τη βάση για τη νέα οικονομική πολιτική. Δεσμεύεται ότι θα αποκαταστήσει άμεσα την αδικία στους χαμηλο-συνταξιούχους αλλά προσθέτει ότι "όλες οι άλλες αδικίες θα αποκατασταθούν μόλις το επιτρέψει η δραστική μείωση του ελλείμματος".

"Αν εφαρμοστεί η πολιτική μας στο σύνολό της, αυτό θα γίνει σε τρία με τέσσερα χρόνια" υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΝΔ, απορρίπτοντας ταυτόχρονα την ιδέα των δημοψηφισμάτων και ξαναζητώντας εκλογές, ενώ σημειώνει: "Έχουν το σύνδρομο της Αντουανέτας: ο λαός φωνάζει για ψωμί και εκείνοι μιλούν για …παντεσπάνι"
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Σαμαράς: «Επαναδιαπραγμάτευση σε όλα»"