Κάθε μέρα πρέπει να μας φέρνει τα αποτελέσματα μιας εβδομάδας, τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου σε σύσκεψη υπουργών στην οποία προέδρευσε και είχε ως αντικείμενο την επιτάχυνση της υλοποίησης του κυβερνητικού έργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητική πηγή στη σύσκεψη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος ενημέρωσε για τη συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενώ αποτυπώνοντας και το κλίμα της εν λόγω συνάντησης και των επαφών του στην Γερμανία, μίλησε για πολύ θετικό κλίμα από πλευράς των Γερμανών βιομηχάνων για επενδύσεις στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια τη σύσκεψη, απασχόλησαν συγκεκριμένα νομοσχέδια που θα καταθέσει η κυβέρνηση με πρώτο εκείνο του υπουργείου Παιδείας για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό της κυβέρνησης το νομοσχέδιο θα κατατεθεί εντός του Ιουλίου και αναμένεται να ψηφιστεί περί τα τέλη Αυγούστου.

Το επόμενο νομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί αφορά τον νέο τρόπο έκδοσης πολεοδομικών αδειών.

Σε ό,τι αφορά το επίκαιρο θέμα του αθλητισμού, η κυβερνητική πηγή ανέφερε ότι αυτή την στιγμή διεξάγεται μια συζήτηση μεταξύ ΟΥΕΦΑ και ΕΠΟ και η κυβέρνηση δεν επιθυμεί να παρέμβει σε αυτήν.


Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αντιδράσεις: 
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Επιτάχυνση υλοποίησης του κυβερνητικού έργου"