Συγκροτήθηκε σε σώμα το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Πελοποννήσου με Πρόεδρο τον κ. Κανάκη,
Αντιπρόεδρο τον κ. Μπεχράκη,
Γενική Γραμματέα την κα Γυφτέα,
Οικονομικό Επόπτη τον κ. Τσέλεπο,
Έφορο τον κ. Μαρλαφέκα
και μέλη τους κ.κ. Κωστόπουλο, Σπηλιωτακάρα, Τσιμπίδη και Γκούμα.

Η Αντιπεριφερειάρχης κα Νικολάκου καλωσορίζοντας τα μέλη της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής τους ευχαρίστησε για την ουσιαστική στήριξη της πρωτοβουλίας αυτής της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ανάδειξη των προϊόντων της και την ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας. Όπως ανάφερε η κα Νικολάκου, μετά την πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη, πριν λίγες μέρες ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Πελοποννήσου με στόχο να καταστεί ανταγωνιστικός και δυνατός ώστε να μπει μπροστάρης και στη δημιουργία του Συνδέσμου Νοτίου Ελλάδος. Ρόλος της Περιφέρειας στην προσπάθεια αυτή είναι να αποτελέσει σημαντικό αρωγό σε οτιδήποτε δύναται να συνδράμει. Η ευθύνη, η επιλογή και ο ορισμός των μελών αφορούν αποκλειστικά και μόνο το Σύνδεσμο, το οποίο θα ορίσει και τις διαδικασίες συγκρότησης σε οριστικό σώμα.
Η κα Νικολάκου τόνισε ιδιαίτερα τη συμμετοχή εκπροσώπων από την Αχαΐα και από την Ηλεία, ανταποκρινόμενοι σε μια πρωτόγνωρη πρωτοβουλία για μια ενιαία Πελοπόννησο, με ισχύ για την προώθηση του τουρισμού και της αγροτικής οικονομίας.
Τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής που προήλθε από την ίδρυση του Συνδέσμου εξέφρασαν τις απόψεις και παρατηρήσεις τους επί του καταστατικού και συμφώνησαν όλοι στην ισχύ του brand name
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Συγκροτήθηκε σε σώμα το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Πελοποννήσου"