Οικονομικές μεταρρυθμίσεις

18.7.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Συζήτηση σχετική με την πρόοδο εφαρμογής της νομοθεσίας που είχε υπογράψει πριν από ένα χρόνο για την αναμόρφωση του οικονομικού ρυθμιστικού συστήματος, θα έχει σήμερα με τους ιθύνοντες, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 18.15 GMT στο Λευκό Οίκο, ενώ μία ώρα νωρίτερα ο Πρόεδρος θα ανακοινώσει επισήμως την πρόθεση του να ορίσει τον πρώην Εισαγγελέα του Οχάιο, Ρίτσαρν Κόρντρευ, επικεφαλής της νέας Αρχής Οικονομικής Προστασίας Καταναλωτών.

Η αμερικανική Γερουσία είναι πιθανό να αρχίσει την εξέταση αυτή την εβδομάδα ενός δικομματικού εναλλακτικού σχεδίου για να αποτρέψει μια πρωτοφανή για τις ΗΠΑ αδυναμία αποπληρωμής του χρέους τους, δήλωσαν σήμερα ανώτεροι αξιωματούχοι των Δημοκρατικών.

Το μέτρο βασίζεται σε μια πρόταση που έκανε αρχικά την περασμένη εβδομάδα ο ηγέτης των Ρεπουμπλικάνων στην Γερουσία Μιτς Μακόνελ.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι οι υποστηρικτές της πρότασης αναμένουν ότι η ελεγχόμενη από τους Δημοκρατικούς Γερουσία θα περάσει την πρόταση αυτή, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν η ελεγχόμενη από τους Ρεπουμπλικάνους Βουλή των Αντιπροσώπων θα παρέχει την απαιτούμενη σύμφωνη γνώμη της.


Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Οικονομικές μεταρρυθμίσεις"