ΛΑΒΑΜΕ:
μία ανακοίνωση του προέδρου σχετικά με το Αρδευτικό στις Αρχαίες Κλεωνές η οποία αναρτήθηκε σε όλο το χωριό χθες το απόγευμα.

ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ:
Το πρωί ο δήμαρχος υποβαθμίζοντας και απαξιώνοντας το τοπικό εκλεγμένο συμβούλιο και τον ρόλο που αυτό έχει στο χωριό πήγε στις αρχαίες κλεωνές και σε καφενείο μάζεψε 15 δικούς του να τους μιλήσει για το θέμα αυτό μάλλον.
Δεν ενημέρωσε επίτηδες το τοπικό συμβούλιο με σκοπό να δείξει ότι δεν συνεργάζεται μαζί τους και δεν τους υπολογίζει.
Ο κ. Δούρος γράφει στην ανακοίνωση του:

Ανακοίνωση

Για πρώτη φορά από αρχής λειτουργίας του αρδευτικού , εδώ και 12 χρόνια , παραγκωνίζονται ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας και το τοπικό συμβούλιο γιατί ο Δήμαρχος αναλαμβάνει προσωπικά με τις επιλογές του τον τρόπο διαχείρισης του νερού.
Εγώ ο ίδιος :
1ον προσφέρθηκα ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ να αναλάβω μεγάλο μέρος της λειτουργίας του δικτύου αλλά δυστυχώς η προσφορά μου δεν βρήκε ανταπόκριση.
2ον ζήτησα από τον δήμαρχο επανειλημμένως να έρθει στο χωριό για να συζητηθεί το θέμα αλλά αγνοήθηκα.
3ον σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου συμφωνήσαμε να καλεστούν όλοι οι αρμόδιοι και να ορίσουμε από κοινού μερικούς βασικούς κανόνες για την σωστή λειτουργιά του αρδευτικού αλλά δυστυχώς αυτό ΠΟΤΕ δεν έγινε.
Για τους λόγους αυτούς και με ευθύνη απέναντι στους συγχωριανούς μου θα ήθελα να ενημερώσω ότι τυχόν προβλήματα που ενδεχομένως να παρουσιαστούν κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου η τοπική κοινότητα δεν έχει καμία αρμοδιότητα – δυνατότητα για την επίλυση τους και να απευθύνεστε στον δήμαρχο η στους «αντιπροσώπους » του για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας .

Ο πρόεδρος
Τ.Κ. ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΛΕΩΝΩΝ
ΔΟΥΡΟΣ Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "O πρόεδρος των Αρχαίων Κλεωνών καταγγέλει τον δήμαρχο Νεμέας"