"Προανακριτική" για Siemens

8.7.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Αίτημα για σύσταση «προανακριτικής επιτροπής» που θα διερευνήσει ποινικές ευθύνες στην υπόθεση Siemens καταθέτει σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη άρχισε η συλλογή υπογραφών βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος ενώ οι πολιτικοί οι οποίοι θα προταθούν για παραπομπή στην επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης είναι οι κκ Γ. Αλογοσκούφης, Χρ. Μαρκογιαννάκης, Αν. Μαντέλης, και Α. Τσοχατζόπουλος.

Γ. Αλογοσκούφης: Άθλια προσπάθεια αποπροσανατολισμού

Σε άθλια προσπάθεια κομματικού συμψηφισμού και αποπροσανατολισμού αποδίδει ο Γιώργος Αλογοσκούφης την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Siemens, τονίζοντας ταυτόχρονα πως εκείνα που του αποδίδονται δεν έχουν απολύτως καμία βάση. Μιλά μάλιστα για πολιτική στοχοποίηση και δίωξή του.

Γ. Μιχελάκης: Πράσινο το σκάνδαλο

Επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα της Siemens εξαπέλυσε η ΝΔ, καταλογίζοντάς της ότι "προσπαθεί να μεταθέσει τις ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν και να πετύχει έναν ανήθικο πολιτικό συμψηφισμό".

"Η υπόθεση της Siemens είναι ένα πράσινο σκάνδαλο", δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης και πρόσθεσε ότι "το ΠΑΣΟΚ επέλεξε την συγκεκριμένη στιγμή να το επαναφέρει στην επικαιρότητα, την ώρα που δοκιμάζονται οι πολίτες από τα σκληρά και άδικα οικονομικά μέτρα μία πολιτικής αδιέξοδης που διαλύει την οικονομία και την κοινωνία".

Δ. Παπαδημούλης: Παρωδία κάθαρσης για τα μάτια του κόσμου

«Η διαλεύκανση του σκανδάλου και η τιμωρία των υπευθύνων εξελίσσεται σε παρωδία κάθαρσης για τα μάτια του κόσμου» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση, με αφορμή τη συλλογή υπογραφών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής.


Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to ""Προανακριτική" για Siemens"