Ξεκίνησε στο Βραχάτι Κορινθίας το 1ο Διεθνές Τουρνουά Σκακιού «Ίσθμια» που διοργανώνουν η Π.Σ. Περιστερίου και η Σ.Α.Κ. «Αργοναύτης».
Η εξαιρετικά μεγάλη, αλλά και ιδιαίτερα ποιοτική συμμετοχή σκακιστών που έφτασαν συνολικά τους 160 – χωρισμένοι σε δύο γκρουπ –, η επιβλητικά όμορφη αίθουσα διεξαγωγής των αγώνων στο φιλόξενο και σύγχρονο ξενοδοχείο «ΑΛΚΥΩΝ», αλλά και η εμπειρία των διοργανωτών εξασφαλίζουν από την αρχή στη διοργάνωση την επιτυχία.
Στους αγώνες παίζουν 20 GM, 3 IM, 2 WIM, 3 FM και αθλητές από 18 διαφορετικές χώρες.
Στην τελετή έναρξης ο πρόεδρος της Π.Σ. Περιστερίου και Γ.Γ. της Σ.Α.Κ. «Αργοναύτης» κ. Αντώνης Μπέλλος, αφού ευχαρίστησε τη Δημόσια Αρχή και την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη στήριξή τους, αναφέρθηκε στους στόχους της διοργάνωσης και υποσχέθηκε οι διοργανωτές να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε αυτή.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας, κ. Αννίβας Παπακυριάκος, δήλωσε ενθουσιασμένος και ευγνώμων για τη διοργάνωση, υποσχόμενος και μελλοντικά κάθε δυνατή βοήθεια.
Να σημειώσουμε ότι στην έναρξη ήταν και ο ταμίας της ΕΣΟ, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής και διαιτητής των αγώνων, κ. Γιώργος Μιχαηλίδης, ενώ στη διοργάνωση αγωνίζεται και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Χιλής κ. Daniel Yarur.
Επικεφαλής διαιτητής των αγώνων είναι η κ. Έφη Σαλταμάρα και υπεύθυνος κληρώσεων ο κ. Μιχάλης Πρεβενιός.
30 παρτίδες μεταδίδονται ζωντανά μέσω ίντερνετ, ενώ υπάρχει άμεση ανάρτηση αποτελεσμάτων και Live Streaming.


You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ξεκίνησε το 1ο διεθνές τουρνουά σκάκι στο Βραχάτι"