Ο Σύλλογος εθελοτών αιμοδοτών στο πλαίσιο της εκδήλωσης της 9ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας η οποία θα διεξαχθεί στη πόλη μας στις 28 Αυγούστου 2011 αναζητά μοτοσικλετιστές Λαμπαδηδρόμους για τη μεταφορά της «Φλόγας της Αγάπης» από τη Πάτρα στο Ξυλόκαστρο.
Εάν είστε κάτοχος μηχανής μεγάλου κυβισμού και επιθυμείτε να στηρίξετε και να συμβάλλεται στη
διάδοση του μηνύματος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της Δωρεάς Οργάνων και Ιστών Σώματος παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο τηλ. 27430-22158 ή στο email. aimxyl@otenet.gr.
Επίσης μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας για να τρέξετε με τη «Φλόγα της Αγάπης» στη πόλη του Ξυλοκάστρου ως Λαμπαδηδρόμοι.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Κυριακή 28/8/2011
Πάτρα 17:30 Εκκίνηση μοτοσικλετιστών Λαμπαδηδρόμων από το Π. Γ. Νοσοκομείο του Ρίου, μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών με προορισμό το Αίγιο. Ώρα άφιξης 18:10.
Αναχώρηση μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών με προορισμό την Ακράτα. Ώρα άφιξης 19:00.
Αναχώρηση με προορισμό το Ξυλόκαστρο, μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού με ενδιάμεσες πόλεις Αιγείρα- Δερβένι- Λυγιά- Στόμιο- Λυκοποριά- Πιτσά- Λουτρό- Καμάρι- Ξυλόκαστρο. Ώρα άφιξης 20:30, στα γραφεία του Συλλόγου μας Αγίου Βλασίου 20.
Υποδοχή της Φλόγας με τιμητικό άγημα (φιλαρμονική) του Γενικού Επιτελείου Στρατού ΣΜΣ/ΑΣΔΥΣ.
Ώρα 21:00 εκκίνηση Λαμπαδηδρόμων. Διαδρομή: Αγίου Βλασίου – Ι. Ιωάννου- Αγ. Μακαρίου- Κ. Καραμανλή- μαρίνα Ξυλοκάστρου.
21:45 Υποδοχή της Φλόγας στη μαρίνα Ξυλοκάστρου. Χαιρετισμοί-παράδοση της Φλόγας στους εκπροσώπους των γεωγραφικών περιφερειών της χώρας.
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι την ίδια μέρα 28/8/2011 διοργανώνουμε από τις 19:00 μεγάλη εκδήλωση (street party), στη περιοχή της μαρίνας Ξυλοκάστρου με τη συμμετοχή μουσικών συγκροτημάτων και τη διεξαγωγή διάφορων καλλιτεχνικών δρώμενων.

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών- Ξυλόκαστρο"