Απλήρωτοι παραμένουν στο Ξυλόκαστρο οι 18 υπάλληλοι που μετατάχθηκαν απο τον ΟΣΕ τον Μαίο.
Οι άνθρωποι δεν μπορούν πλέον να επιβιώσουν και είναι απόλυτα δικαιολογημένη η επιστολή του δημάρχου Ξυλοκάστρου Αντώνη Κλαδούχου στους αρμόδιους υπουργούς, προκειμένου να μεριμνήσουν και να λύσουν το θέμα.
Ο δήμαρχος στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:
Αξιότιμοι κ.κ.
Σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ν. 3891/2010, περί « Αναδιάρθρωσης, εξυγίανσης και ανάπτυξης του ομίλου ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και άλλες διατάξεις για το σιδηροδρομικό τομέα» (ΦΕΚ 188/τ-Α/4-11-2010) μεταφέρθηκαν στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης 18 υπάλληλοι από τον ΟΣΕ ΑΕ.
Στο ΦΕΚ (253/τ-Γ/18-4-2011) μεταφοράς τους γίνεται, μεταξύ των άλλων, αναφορά στο 2/23986/28-3-2011 έγγραφο της Γ. Γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής, για την εγγραφή των απαιτούμενων πιστώσεων στον Ειδικό Φορέα 07-120 του Υπουργείου ΕΣ. Α. Η. Δ. για το 2011 και την κάλυψη της δαπάνης μισθοδοσίας από το 2012 και μετά από τους προϋπολογισμούς των φορέων υποδοχής.
Οι προαναφερόμενοι υπάλληλοι παρουσιάστηκαν και ανέλαβαν εργασία στις 3 Μαϊου του 2011 και έκτοτε εργάζονται κανονικά στις Υπηρεσίες του Δήμου.
Επειδή το προσωπικό αυτό μέχρι σήμερα δεν έχει πληρωθεί από τον αρμόδιο για το 2011 φορέα, με αποτέλεσμα να δέχομαι καθημερινά τα απολύτως δικαιολογημένα παράπονα και πιέσεις τους, χωρίς να έχω καμία ενημέρωση από τους αρμόδιους για το πότε και εάν πληρωθούν, διαμαρτύρομαι έντονα και σας παρακαλώ για την άμεση τακτοποίηση των πληρωμών τους, διότι αποδεδειγμένα αυτοί και οι οικογένειές τους βρίσκονται κυριολεκτικά σε τραγική κατάσταση, δεδομένου ότι δεν έχουν άλλους οικονομικούς πόρους για να επιβιώσουν πέρα από το μισθό τους, ενώ έχουν δημιουργηθεί και πολλά προβλήματα στις Υπηρεσίες μας οι οποίες γίνονται αποδέκτες των παραπόνων και διαμαρτυριών τους.
Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης
Αντώνης Κλαδούχος
Αντιδράσεις: 
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Απλήρωτοι οι 18 υπάλληλοι που μετατάχθηκαν απο τον ΟΣΕ στον δήμο Ξυλοκάστρου"