Με αυξημένη πλειοψηφία το ΠΕΣΥ Πελοποννήσου υπερψήφισε την πρόταση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη να σταθεί "Ενάντια στην ωμή πολιτική παρέμβαση κατά της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης".


Σύμφωνα επίσης με πρόταση του Περιφερειάρχη συστήθηκε επιτροπή αποτελούμενη από την Αντιπεριφερειάρχη κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Ευάγγελο Γιαννακούρα και του Περιφερειακούς Συμβούλους κκ Ρουμελιώτη και Βαλασόπουλο, προκειμένου να παρακολουθούν τις διαδικασίες και να διατυπώσουν την άποψη του Συμβουλίου για την κάθαρση στο ποδόσφαιρο.
Ο κ. Τατούλης σημείωσε ότι η στήριξη προς τον Αστέρα Τρίπολης δεν αφορά την ομάδα καθ’ εαυτή, αλλά στέκεται ενάντια στη λογική αυτή της δικαιοσύνης, η οποία ασελγεί εις βάρος της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπό την προϋπόθεση ότι είναι ανυπεράσπιστη πολιτικά.
Ο Περιφερειάρχης όπως πρόσθεσε, η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης διαθέτει το πλεονέκτημα να διαθέτει φιλάθλους οι οποίοι δεν έχουν δημιουργήσει προβλήματα και επεισόδια ποτέ. Όπως δήλωσε ο κ. Τατούλης, το Περιφερειακό Συμβούλιο θα σταθεί ενάντια στ ξεκαθάρισμα πολιτικών λογαριασμών, με στημένα δικαστήρια και στημένες συνθέσεις.

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "«Ενάντια στην ωμή πολιτική παρέμβαση κατά της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης το ΠΕΣΥ»"