Μέσα από τις «πολιτιστικές διαδρομές –καλοκαίρι 2011», ο δήμος Κορινθίων συμμετέχει ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, διοργανώνοντας σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, όχι μόνο στην Κόρινθο αλλά και στην περιφέρεια του δήμου μας, προτάσσοντας τον πολιτισμό ως ένα από τους κύριους μοχλούς εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας.
Ετσι, το Σάββατο στις 6/8/2011, ο γνωστός μουσικός Αγάθων, θα παρευρεθεί στο θέατρο της δημοτικής ενότητας Σολυγείας, όπου μαζί με το συγκρότημά του θα χαρίσει ξεχωριστές μουσικές βραδιές στους συμπολίτες μας, κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Το επόμενο Σάββατο, στις 13/8/2011, στον ίδιο χώρο της Σολυγείας, η ξεχωριστή και εκφραστική ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, θα δώσει μία μοναδική παράσταση με θέμα την Σονάτα του Σεληνόφωτος του ποιητή Γιάννη Ρίτσου.
Στις 19 του μηνός του Αυγούστου, την Παρασκευή, η παρουσία του Μπάμπη Τσέτου, θα χαρίσει στους λάτρεις και μη του είδους μοναδικές ρεμπέτικες στιγμές, στην θέση «Προβλήτα», στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης.
Επίσης, στο πλούσιο φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι, πραγματοποιείται έκθεση ζωγραφικής στον Κόρφο Κορινθίας, από τις 3 έως τις 25 Αυγούστου. Στο κατάστημα της ομώνυμης δημοτικής ενότητας, από τις 19.30 έως τις 23.30, οι καλλιτέχνες Παπαδημητρίου Ευγενία, Καστρινάκη Κωνσταντίνα και Σπηλιώτη Βασιλική, παρουσιάζουν τις εκθέσεις τους στο κοινό και το καλούν να μοιραστεί μαζί τους ένα ταξίδι στον κόσμο των χρωμάτων και του ονείρου.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Παράσταση Διδασκάλου στο θέατρο της Σολυγείας"