Την άψογη συνεργασία των μηχανικών του στρατεύματος στις εργασίες που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την κατασκευή 3 σιδερένιων γεφυρών τύπου μπέλεϊ σε 3 σημεία όπου διασταυρώνεται ο δρόμος που οδηγεί στο φράγμα με τον Ασωπό ποταμό επιβεβαίωσαν κλιμάκια της περιφέρειας και του υπουργείου Άμυνας έπειτα από επιθεώρηση της πορείας των εργασιών στο φράγμα του Ασωπού.


Το αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας προέρχεται από τη συνεννόηση του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και του υπουργού Άμυνας Πάνου Μπεγλίτη και αποτυπώνει το έντονο ενδιαφέρον των δύο πολιτικών για την εξεύρεση συνεργιών που θα προσφέρουν ευελιξία, αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα στην ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, άλλωστε, επιβλέπει προσωπικά τη πορεία των εργασιών στο φράγμα Ασωπού και όπως έχει επανειλημμένα δηλώσει «το συγκεκριμένο έργο συμβάλλει στην αγροτική οικονομία της περιοχής αλλά αποτελεί και ένα από τα σημαντικότερα αναπτυξιακά έργα όχι μόνον για τη ΠΕ Κορινθίας αλλά και για ολόκληρη τη Πελοπόννησο».

Τα δύο κλιμάκια που επισκέφτηκαν το έργο συνέθεταν οι αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Δέδες και Απόστολος Παπαφωτίου, ο προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Νάκος Παπαϊωάννου, ο προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών ΠΕ Κορινθίας Κων/νος Πανδής, και ο διευθυντής και υπεύθυνος έργου της εταιρείας κ. Κουταβάς από την πλευρά της περιφέρειας και ο γενικός επιθεωρητής και Β' υπαρχηγός του ΓΕΣ Δημήτριος Λυμπέρης, ο οποίος συνοδευόταν από μηχανικούς, από την πλευρά του υπουργείου Άμυνας.
Αντιδράσεις: 
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Τατούλης-Μπεγλίτης: Μαζί στην ολοκλήρωση έργου Ασωπού"