Με επιτυχία συνεχίζεται το Φεστιβάλ Θεάτρου στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου για τρίτη ημέρα, με την προσέλευση του κοινού να κατακλύζει την αίθουσα του θεάτρου και να αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πολύ μικρή για να φιλοξενήσει τους πολλούς θεατές.
Το έργο του Αρκάς «εχθροί εξ΄αίματος» είναι μια μαύρη κωμωδία ενός σύγχρονου δημιουργού, ο οποίος σαν σύγχρονος Αριστοφάνης, εισέβαλε στην ζωή μας αρχικά το 2007 αποτυπώνοντας τα μελλούμενα μιας Χώρας με τον δικό του ιδιαίτερο και «Αρκαδικό» τρόπο.

Ο συγγραφέας ο οποίος έχει διακριθεί στην τέχνη των κόμικς και έγινε ευρύτερα γνωστός στις αρχές της δεκαετίας του ’80, έγραψε το συγκεκριμένο έργο όπου προφητικά αναφέρεται στην σαπισμένη νεοελληνική κοινωνία και την πορεία της προς τον «κλινικό» θάνατο. Σε αυτή την μαύρη κωμωδία γεμάτη από αλληγορικά νοήματα, μπορεί κάποιος να γελάσει ή και να κλάψει όσο θέλει.

Η παράσταση με τον ξεχωριστό φωτισμό και παιγμένη μοναδικά από τους τρεις πρωταγωνιστές, ενθουσίασε το πολυπληθές κοινό που στο τέλος επιδοκίμασε με παρατεταμένο χειροκρότημα τους ηθοποιούς. Αυτοί με την σειρά τους ευχαρίστησαν το κοινό, τον ίδιο τον συγγραφέα για την άδεια και την πολύτιμη βοήθεια του, καθώς και τον Δήμο Κορινθίων για την φιλοξενία που τους παρείχε για να εκφραστούν καλλιτεχνικά στο 9ο Φεστιβάλ της πόλης μας.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ: ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΡΚΑ"