Για έβδομη ημέρα συνεχίστηκε το Ερασιτεχνικό Φεστιβάλ Θεάτρου στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, με μια παράσταση που έχει αφήσει εποχή στα θεατρικά δρώμενα. Η δημιουργία του Αλεχάντρο Κασόνα « τα δένδρα παθαίνουν όρθια», είναι ένα έργο που έχει χειροκροτηθεί στα περισσότερα θέατρα του κόσμου και έχει εμπνεύσει ηθοποιούς και θιάσους να προσφέρουν στο κοινό, μια παράσταση που το αιχμαλωτίζει, δίνοντας του μια ανάσα χαράς και ικανοποίησης.
Εκεί ήταν και ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός μαζί με πολλούς συμπολίτες μας, που προσέτρεξαν να παρακολουθήσουν την θεατρική ομάδα Δημοτικής Ενότητας Εύοσμου Θεσσαλονίκης να δίνει τον καλύτερό της εαυτό πάνω στο παλκοσένικο.
«Το ζωτικό ψεύδος» αποτελεί τη βάση του έργου, όπου ο συγγραφέας επιχειρεί ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τα συναισθήματα, αναζητώντας την έξαρση σε ένα κόσμο αυταπάτης που θα γιατρέψει την απογοήτευση και τη δυστυχία μιας ανελέητης πραγματικότητας, μέσα από άλλοτε χιουμοριστικές και άλλοτε δραματικές στιγμές, με απώτερο στόχο το μήνυμα αισιοδοξίας που κυριαρχεί στο μεγάλο φινάλε. Στο έργο αυτό, όπου εναρμονίζεται τόσο επιτυχημένα η πραγματικότητα με τη φαντασία ή η αλήθεια με το ψέμα, το βάρος δεν πέφτει μόνο στους χαρακτήρες, όσο στη βαθύτερη έννοια, που θέλει να δώσει ο συγγραφέας, σ΄ ένα είδος μηνύματος για την αγάπη και την καλοσύνη.
Σήμερα Δευτέρα 8 Αυγούστου, το Θεατρικό Εργαστήρι «Ρενδία Λέξις» του Δήμου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, θα παρουσιάσει στο κοινό το έργο « Η παράσταση συνεχίζεται» του Ρίκ Άμποτ.
Αντιδράσεις: 
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Συνεχίζεται το φεστιβάλ Θεάτρου στην Κόρινθο"